Mamma Graafs oro efter Paows barnbesked med Lance

Paow berättade när hon och Lance skulle vilja ha barn – nu uttrycker mamma Magdalena sin oro.

Bloggerskan Paulina Danielsson, 24, har hittat kärleken i den sju år yngre kändissonen Lance Hedman Graaf. 

Kändisparet har snabbt blivit ett av de mest populära och Lance mamma Magdalena Graaf har uttryckt sin glädje över relationen.

”Saknar Lance och min fina lilla svärdotter Paulina så det gör ont i hjärtat”, skriver Magdalena Graaf i sin blogg.

Trots att Paow och Lance endast varit tillsammans ett kort tag så är de frikostiga med kärleksbetygelser på sociala medier. Och Paow har redan pratat om deras planer på barn.

– Man vill ju inte springa runt som ett drinkluder på Stureplan. Lance har sagt att han vill göra lite smarta investeringar sen ska vi bilda familj. När han är 21 och jag 28 då vill vi ha barn, berättade Paulina för Expressen.

https://www.instagram.com/p/BdZbJoVlg_F/

Men nu skriver mamma Magdalena Graaf öppet om sin oro över sonen Lance ska bild familj med Paow.

“Nu är min största ORO att Paulina och Lance inte skydda sig. Min nr1 skräck skulle vara samtalet: ooops vi ska ha en bäbis (säkert jag som säkert får passa en massa)”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

I inlägget tackar hon sina läsare och minns tillbaka på året som gått. Hon blickar också framåt och skriver om rädslan att få ett barnbarn.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs kupp – så lyckades hon sälja lyxlägenheten

“Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig! Den VÄRSTA SKRÄCKEN??? Det skulle vara Filip. Jag skulle inte kunna titta på honom, jag skulle få skrubba mig och duscha i fosterställning. ATT LIGGA MED EN FARFAR?? Fy tusan vad avtändande”, skriver hon i inlägget.

Paow har tidigare berättat att hon träffat sin svärmor Madalena, men allt gick inte riktigt som det skulle under första mötet.

– Jag har träffat henne. Vi var hemma hos dom. Eller ja. Första intrycket var nog mindre bra haha. Nej alltså jag kan inte prata om det. Lite privatliv måste man ju ha, säger hon i ovan nämnda intervju med Expressen.

LÄS OCKSÅ: Lance och Paows nya kärlekbesked: ”Ser ut att bli efter sommaren”

LÄS OCKSÅ: Paows besvikelse – på kärlekssemestern med Lance: ”Ångest”

 

SENASTE NYTT!