Magdalena Graafs kupp – så lyckades hon sälja lyxlägenheten

I två år har Magdalena Graaf försökt sälja sin lyxvåning i centrala Stockholm. Utgångspriset var strax under 15 miljoner. Men efter en ändring i förra veckan har tv-profilen äntligen blivit av med lägenheten.

I över två års tid har Magdalena Graaf försökt sälja sin lyxvåning i centrala Stockholm. Enligt Expressen handlar det om en sexrumslägenhet på 173 kvadratmeter i Vasastan. Utgångspriset ska ha varit 14 850 000 kronor – men enligt tidningen ska priset för en vecka sedan sänkts till 13,7 miljoner kronor.

Och det gav tydligen utdelning, för nu skriver Magdalena Graaf på sin blogg att lägenheten äntligen är såld.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

“Nu mina vänner bär det av mot nya äventyr! Vi skrev precis under pappren. Kul och läskigt på samma gång”, skriver hon.

Graaf hintar samtidigt om att den eventuella förtjänsten av försäljningen redan är planerat att spenderas. Men hon skriver inte på vad, utan ger istället mystiska hintar.

“En glasbåten-uthyrning på Aruba? En villa i förorten? En stuga med lite renar i Jokkmokk? Spanien med syrran? Hjälp vad spännande…. Va tror du? (Jag vet)”, skriver Graaf.

De kommer dock inte fira, för i slutändan fick de betydligt mindre pengar för lägenheten än de önskade.

“Nej! Vi kommer definitivt inte fira försäljningen av lägenheten med champagne. Pommac med ett ‘utgånget bäst före datumet’ skulle kännas mer rimligt. Jaja, i dessa tider ska man väl vara tacksam om man får något sålt”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf säljer lyxhuset – efter tio år: ”Vill gråta”

LÄS OCKSÅ: Graafs oro för 17-årige sonens kärleksresa – med Paow: ”Hör av dig”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!