Lance och Paows nya kärlekbesked: ”Ser ut att bli efter sommaren”

Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf befinner sig just nu i Thailand på kärlekssemester. Men efter sol kommer ännu mer sol. Nu har de nyblivna paret beslutat sig för att ta ännu ett kliv i sin relation, och flytta till ett annat land.

Just nu befinner sig det nyblivna paret Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graaf, 17, på semester i Thailand tillsammans. Beskedet om att de planerat att dra till andra sidan jorden ihop, kom inte långt efter att de offentliggjort sin kärleksrelation.

– Det känns så rätt, så det känns inte alls konstigt att åka iväg med honom en längre tid, berättade hon för Hänt tidigare.

Men snart tar Lance och Paulina ännu ett steg i sin relation – efter Thailand kommer ännu mer sol. Men den här gången är det inte bara en resa som är planen.

Lance går i sin moster Hannah Graafs, 39, fotspår och flyttar till Marbella i Spanien, och Paulina ska med största sannolikhet flytta med. När det blir är ännu inte bestämt. Men antingen någon gång under våren, eller efter sommaren.

– Jag har mycket jobb där nere så tänkte vara där i en längre period. Men det ser ut att bli efter sommaren, berättar Lance för Hänt, och fortsätter:

– Om Paulina står ut med mig så hänger hon med.

Vad han ska jobba med, håller han däremot hemligt. Planen är att bo i Marbella i åtminstone 4-6 månader.

– Om Paulina åker med så kommer vi att bo tillsammans, men om Paulina inte åker med så kommer jag köpa mig något eget eftersom jag äntligen blir 18 efter sommaren, och får göra såna vuxna saker, säger Lance.

LÄS OCKSÅ: Paows otrohetsbråk i programmet – därför bryter deltagaren ihop

LÄS OCKSÅ: Paows besvikelse – på kärlekssemestern med Lance: ”Ångest”

Foto: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!