Malou von Sivers i allvarlig skidolycka – nu berättar hon om händelsen

Malou von Sivers

Malou von Sivers var med om en otäck olycka när hon åkte skidor i Alperna.
Nu berättar hon om händelsen för första gången.
– Jag hade änglavakt, säger programledaren.
0:30

Efter reklamen: Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

(0:30)

Programledaren Malou von Sivers är tillbaka med en ny säsong av Malou efter tio. Den sista någonsin för programledarens del.

– Jag har fått ett erbjudande om något jag verkligen vill göra, att återuppta Malou möter, men på ett nytt sätt. Ett intervjuprogram som TV4 saknar i dag och starten blir partiledarna i höst som en del av vår valstasning på TV4, sa Malou von Sivers i samband med beskedet att programmet läggs ner.

Men nu gör hon alltså en sista säsong av Malou efter tio, och i det första avsnittet avslöjar Malou att hon har varit med om en allvarlig olycka.

Dottern Ida om Dolphs 38 år yngre flickvän: ”Konstigt”

Malou von Sivers om olyckan – ramlade ner för stup i Alperna

Malou befann sig för ett tag sedan på en skidresa i Alperna med sin familj. En dag var det dimmigt ute och sikten i backarna var dålig.

Programledaren berättar att hon tappade bort sin man mitt i backen och tog sedan fel väg. Plötsligt körde hon ner för ett stup och skadade sig rejält. Inom ett par sekunder förstod hon att benet var brutet.

– Jag har varit med om en väldigt allvarlig olycka och hade änglavakt. Det hade kunnat gå betydligt värre, jag ser ut så här nu, säger Malou i sitt program.

Hon föll uppåt tio meter och fick hjälp av en hel patrull.

– Det var ett stup och jag föll ner sex till tio meter. Jag hade tur och hamnade mellan klippor i snön men kände direkt att jag hade brutit benet. Min man kom ner och stod där och sedan kom det en patrull med sex personer som lyfte upp upp mig. Sedan las jag på en släpvagn.

Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

Drabbades av trauma efter olyckan – trodde hon skulle dö

Malou von Sivers betonar hur betydelsefullt det har varit för henne att få trauma-behandling efter händelsen.

– Jag gör det också för att jag lärt mig väldigt mycket själv och vill förmedla viktig kunskap jag fått med mig. Jag har fått traumabearbetning som är helt magisk.

Malou gipsad i TV4

Malou startar sin sista säsong av programmet med att vara gipsad.

FOTO: TV4

TV4-profilen förklarar vidare att hon hade ett hemskt trauma efter. När den otäcka händelsen inträffade trodde programledaren att hon skulle mista livet.

– Jag hade ett fruktansvärt trauma. Jag kunde inte blunda utan att se framför mig när jag åkte ut för stupet och trodde absolut att jag skulle dö.

Malou von Sivers opererades efteråt och har fortfarande svårt att röra sig.

– Jag får fortfarande absolut inte sätta ner foten, konstaterar programledaren.

FOTO: TV4 / TT

SENASTE NYTT!