LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dottern Ida om Dolph Lundgrens 38 år yngre flickvän Emma Krokdal

21 feb, 2022 
Dolph med fästmön och dottern
Skådespelaren Dolph Lundgren har två döttrar.
Den äldsta Ida, 25, berättar nu i en ny intervju om uppväxten och om sin reaktion på Dolphs 38 år yngre kärlek, Emma Krokdal.
– I början tyckte jag och min syster så klart att det var lite konstigt, säger hon till Expressen.
Annons
Dolph Lundgrens ursäkt till familjen: "Mina barn började gråta direkt"Brand logo
Dolph Lundgrens ursäkt till familjen: "Mina barn började gråta direkt"

Ida Lundgren, 25, är dotter till världsstjärnan och skådespelaren Dolph Lundgren, 64, och inredaren Anette Qviberg. Hon är modell, skådespelare och influencer. Pappa Dolph är mest känd för sina prestationer i Hollywood, ofta som superskurk i närmare 90 filmer.

Han har regisserat filmen Castle Falls där dottern Ida Lungren dessutom haft en roll. I en intervju med Expressen berättar hon nu om uppväxten och vad hon tycker om Dolph Lundgrens yngre fästmö Emma Krokdal, 26, som är jämngammal.

Ida Lundgren om uppväxten med Dolph: ”Jag hade historier”

Ida förklarar att uppväxten varit underhållande, hon har sett och fått uppelva mycket.

– Min uppväxt har varit väldigt intressant. Jag har sett mycket, sedan jag var liten, mer än kompisar som jag träffade när jag åkte till Sverige. Jag hade historier som de bara: ”Oj, jag har aldrig sett det, eller gjort det”, säger Ida till tidningen.

Annons

Mamma Anette var som en nära vän, i familjen fanns det heller aldrig några hemligheter.

– Min mamma var där, och hon var bra för hon var också min kompis och vi pratade mycket. Det var inte så många hemligheter i familjen, allting var ganska öppet. Om mamma och pappa inte var bra visste jag det.

Ida om Dolphs 38 år yngre kärlek: ”Det var lite konstigt”

Dolph Lundgren förlovade sig år 2020 med norska personliga tränaren Emma Krokdal. Dolphs döttrar Ida och Greta Lundgren, 20, är alltså nästan lika gamla.

– I början tyckte jag och min syster så klart att det var lite konstigt för vi fick reda på hur ung hon var, och jag hade inte träffat henne så jag tänkte: ”Det är bara en fas”, säger Ida till Expressen och fortsätter:

Annons

– Han öppnade upp sig för mig om det, för då förstod han att det var mer seriöst än han trodde.

Samtidigt poängterar Ida att det inte finns något agg, hon är glad så länge pappa Dolph är glad.

– Jag har inget emot henne, så länge pappa är glad. Hon är en trevlig tjej, och det har inte varit några problem hittills.

De blivande makarna träffades på det gym Emma Krokdal jobbar på och de ska ha blivit förälskade snabbt. Sommaren 2020 förlovade de sig dessutom.

”Något väldigt speciellt hände här i Sverige. D hjärta E”, skrev Dolph Lundgren då till en bild där Emma Krokdal stolt visade upp ringen.

FOTO: SANN, GICA, ROLO / BACKGRID US / TT, FS2

Annons