Linda Bengtzing stöttas efter tuffa beskedet: “Knäckt”

Linda Bengtzing

Linda Bengtzing har varit med i Melodifestivalen hela åtta gånger.
Nu berättar hon om besvikelsen efter lördagens besked.
”Knäckt”, skriver hon.
0:30

Efter reklamen: Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

(0:30)

Under lördagskvällen var det schlagerdrottningen Linda Bengtzings tur att kliva ut på Melodifestivalens scen. Och det var ju, som känt, långt ifrån Lindas första gång i tävlingen.

Linda har nämligen medverkat i Melodifestivalen hela åtta gånger nu, vilket gör henne till den soloartist som varit med flest gånger. Vilken merit!

Men resultatet i årets tävling blev inte riktigt som hon hade hoppats på. Nu berättar hon om besvikelsen.

Linda Bengtzing om sin låt Fyrfaldigt hurra!

Låten som Linda tävlade med i år heter Fyrfaldigt hurra! och handlar helt enkelt om att fira livet. För Hänt berättar hon om inspirationen bakom låten.

– Man är revanschsugen på livet och att få umgås och känna känslor. Man blir ganska känslokall när man inte träffar människor. Det jag tryckte på var också att det måste vara jag och det jag gör, jag kör ju motorcykel så det måste vara fart, säger hon och fortsätter:

Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"

– Vi har ju förlorat många i pandemin och vi skålar för allt vi minns. Vi får inte glömma heller allt det har gett oss. Man kanske har fått en relation till grannen som man handlar till eller vad det är, eller som jag som börjat måla.

Linda Bengtzing stöttas efter beskedet: ”Knäckt”

Men efter gårdagens resultat visade det sig att Lindas tid i tävligen dessvärre är över. Iallafall för den här gången. I ett inlägg på Instagram skriver hon nu om besvikelsen.

”Tacksam och liiite knäckt samtidigt idag när tankarna samlat sig något. Ni är så många som finns där för mig på så många sätt. Röstar, hejar och raaasar!! Ett sms nu på morgonen summerade ändå allt och bekräftade något grundläggande .Jag håller huvudet högt och tackar igen alla inblandade! Jag älskar att vara jag och representera det jag är. Musiken. För alla.”

Och i kommentarsfältet är det många som stöttar och hyllar henne för sin insats under lördagens tävling.

”Du var strålande Linda på alla sätt oväntat vis. Helt fantastisk! Ett oförglömligt shownummer, med din härliga utstrålning och kraft, super vackra kläder, glädjefylld dans och koreografi, och en låt som sitter i huvudet så jag har kommit på mig själv med att jag gått och nynnat på den gång på gång i dag. Kärlek i massor till dig som ger oss så mycket glädje, styrka och energi! You are Fabulous!”, skriver bland annat artistkollegan Nanne Grönvall.

”Bra jobbat Linda! Du klev in som en färgsprakande virvelvind och levererade verkligen till 150%, som alltid!”, skriver en annan

”Du var jättebra! Kommer ha din låt som en riktig pepplåt i mina lurar! Kram för att du är du!”, håller en tredje med.

LÄS OCKSÅ: Sofia Geite i chock efter Steffo Törnquists kupp i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Anna Anka försvann från rampljuset efter skandalerna – så lever hon idag

SENASTE NYTT!