LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malou von Sivers avslöjar verkliga relationen till TV4-Bengt Magnusson

28 maj, 2023 
malou von sivers
Man kan bli minst sagt nära med sina kollegor på jobbet.
Nu bryter Malou von Sivers tystnaden om sina känslor för Bengt Magnusson, som hon jobbat med i många, många år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malou von Sivers första ord efter mötet med Clark Olofsson: ”Förbryllad”Brand logo
Malou von Sivers första ord efter mötet med Clark Olofsson: ”Förbryllad”

Bengt Magnusson,72, är ett välkänt ansikte i TV4-rutan. Efter 32 år gjorde han i december sin sista schemalagda sändning. Han sa dock inte farväl helt, då han lovade att komma tillbaka som frilans.

Häromdagen hade TV4 en avskedsfest för Bengt, då han slutat som anställd. En som var på plats var ingen mindre än Malou von Sivers.

Malou von Sivers starka ord – avslöjar verkliga relationen

Det är på Instagram som Malou delar med sig av ett foto från festen och skriver ett långt inlägg om sina känslor för Bengt. De verkar vara minst sagt nära, då de jobbat tillsammans väldigt länge.

Annons

”En kär kollega har slutat på TV4. (Även om han nog kommer att dyka upp ibland). Bengt Magnusson är Mr TV4 nyheterna. Den där rösten och blicken som lotsat oss under så många år igenom så svåra nyheter, men också den eleganta humorn och förmågan att alltid finna sig.Men för mig är han och förblir min soffkompis när vi startade Nyhetsmorgon. Fem dagar i veckan satt vi där och blev Bengt&Malou med hela svenska folket. Vi var först med Nyhetsmorgon och har sen dess varit störst. En succé från dag 1, även om Expressens recensent skrev att ”titta på teve på mornarna är lika omoraliskt som att servera barnen Cola cola till frukost. ” det hade hon inte mycket för. ”

Malou von Sivers, Bengt Magnusson TV4 Pressdag, Stockholm, 2017.
Malou von Sivers och Bengt Magnusson under TV4 Pressdag, Stockholm, 2017.

Ser tillbaka på minnena: ”Tack för åren”

Hon fortsätter inlägget med att se tillbaka på den forna duons alla minne:

”Vi skrattade mycket, vi rapporterade först om Estonia, något av det svåraste vi gjort och du lärde mig att hålla rak kurs och du var en mästare i att få allt att låta lika viktigt, högt som lågt. Tack för åren i Nyhetsmorgonsoffan, Bengan och ha det så skönt i skärgårdshuset på berget.”

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons