LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Så har du aldrig sett Christina Schollin förut – nya bilderna visar

26 maj, 2023 
Christina Schollin
Christina Schollins nya bild väcker reaktioner – för såhär brukar inte följarna se henne.
Se bilden här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckanBrand logo
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Christina Schollin trampade snett i en trappa i december i fjol, vilket ledde till att hon bröt fotleden på tre ställen.

I april berättade Christina om det hela för tidningen Amelia:

– Jag bröt fotleden på tre olika ställen när jag var i Spanien. Vi har en massa trappor i vårt hus och jag trodde att jag kommit till nedersta trappsteget i en marmortrappa, vilket jag inte hade. Jag trampade helt enkelt snett och blev liggande. Foten växte tre gånger i storlek och jag förstod att den var bruten. Jag hade fruktansvärda smärtor och fick vänta i en halvtimme på ambulansen. På sjukhuset stack de in en morfinspruta med en gång och röntgade. Tre gånger fick de göra om gipset. Det var en pärs.

Christina om Hans Wahlgrens stöd: ”Han var tvungen”

I samma intervju berättar hon om hur viktig hennes kärlek Hans Wahlgren var för henne under denna tid, då hon knappt kunde röra sig själv.

Annons

– Efter det var min man Hans mitt stora stöd i livet. Han var tvungen att passa upp på mig, jag kunde inte göra någonting. Inte hämta ett glas vatten, gå ut i köket, hämta något i kylskåpet eller laga mat.

– Hemma hade jag allting på övre plan. Hasse fick ta med sig mobilen upp på övervåningen och så dirigerade jag honom via Facetime. Han tog hand om frukost, lunch, middag, eftermiddagskaffe och ville det sig riktigt väl blev det en klockan-fem-drink. Men då fick jag be barmästaren och hemtjänsten Hasse väldigt snällt. Då kunde det bli en gin och tonic, innan vi satte oss framför tv:n.

Nya bilderna på Christina Schollin – så har du aldrig sett henne

Nu är det alltså ett bra tag sedan som Christina bröt foten, mer bestämt över ett halvår sedan, men foten verkar inte vara riktigt bra än. För nu visar Christina upp en bild på sig själv och en rullator, vilket vi inte sett innan.

Annons

Som grädde på moset är den även utsmyckad med blommor, fixad av dottern Pernilla Wahlgren. Christina skriver till bilden, och även några bilder med ordspråk:

”Ja - dessa ord tar jag till mig! Snart är jag helt bra i min brutna fot!!! Det är bara att träna, träna så blir det bättre och bättre!Men med hjälp av en pimpad (av Pernilla) rullator och en hjälpsam make så klarar jag detta galant.”

Till inlägget strömmar det in kommentarer, om hur klok och stark Christina är. Det är även några som är oroliga över att foten ännu inte verkar vara läkt.

Se bilden här:

Annons