Malin Stenbäcks nya avslöjande om Bachelor 2019

Malin Stenbäck i Bachelor 2019
I år kommer vi att få följa två killars jakt på den stora kärleken i Bachelor.
Nu avslöjar Malin Stenbäck en annan nyhet för säsongen.
– Hur fett?!, skriver programledaren i ett inlägg på Instagram.
Annons

Ikväll är det äntligen premiär för Bachelor på Sjuan och TV4 play. Det här året kommer bli lite annorlunda än tidigare säsonger då det är hela två ungkarlar som ska söka kärleken i programmet.

Redan i våras avslöjades det att Simon Hermansson, 29, är årets bachelor och det var inte förrän inspelningarna dragit igång i Sydafrika som han fick reda på att han inte är ensam om att dela ur rosor i realityserien. Nyheten förvånade honom rejält.

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon Hermansson till Hänt efter att beskedet blivit offentligt.

Annons
Annons

Men trots att Simon blev besviken valde han ändå att fortsätta inspelningarna, något Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, är tacksam för.

– Vi var alla mycket spända och nervösa för hur Simon skulle hantera den stora överraskningen med en bachelor till. Eftersom det aldrig gjorts förut någonstans i världen visste vi inte vad vi skulle förvänta oss. Skulle vi kanske behöva avbryta inspelningen av hela serien? Hela hösten på TV4 Play stod på spel, sa Hans Abrahamsson till Hänt i september.

Då kommer Bachelor 2019 att visas på Sjuan och TV4 play

Att det är två ungkarlar som ska dela ut rosor i Bachelor är dock inte den enda nyheten för i år. I ett inlägg på Instagram avslöjar programledaren Malin Stenbäck, 32, att det även kommer att sändas fler avsnitt, inte bara av Bachelor utan även eftersnacksprogrammet Tjejerna avslöjar allt.

Annons

”I år är det ju också extra maxat då Bachelor sänds FYRA dagar i veckan, måndag-torsdag. Som att inte det vore nog serveras ni också TVÅ avsnitt av Tjejerna avslöjar allt varje vecka! Måndagar och torsdagar. Hur fett?!”, skriver Malin i inlägget.

Tidigare år har Bachelor sänts måndagar och tisdagar men nu blir det alltså dubbelt så många avsnitt. I kommentarsfältet till Malin Stenbäcks inlägg verkar det som att tittarna är glada över det nya beskedet.

”Hösten är räddad”, skriver en person i en kommentar.

”Äntligen, har längtat!”, skriver en annan.

Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…