Malin Stenbäcks insikt om sonen – 3 veckor efter födseln

Malin Stenbäck om graviditeten med sonen Elias
I oktober blev Malin Stenbäck mamma för första gången.
Nu delar hon med sig av känslorna kring graviditeten med sonen Elias.
”Kan inte fatta”, skriver programledaren på Instagram.
Annons

Programledaren och radioprofilen Malin Stenbäck, 32, blev för många en välkänd röst när hon gjorde sig känd som ”Praktikant-Malin” i Mix Megapol. I Gry Forssells morgonprogram Gry Forssell med vänner hördes Malin i flera år, innan hon i våras delade med sig av nyheten att hon skulle sluta. Anledningen var en ny programledarroll – i TV4:s Bachelor.

Annons

”Den bästa praktikanten man kan tänka sig ska nu få ett riktigt jobb och lämnar oss på morgnarna på radion. Vi har haft så vansinnigt roligt genom alla dessa år och jag ser fram emot att få vara hennes vän lång tid framåt”, skrev kollegan Gry Forssell vid tillfället.

Kort efter att Malin meddelat att hon skulle sluta på radion kom nästa besked. I slutet av april avslöjade programledaren nämligen att hon och pojkvännen Petter Molund väntade barn ihop.

Annons

I oktober kom den lilla till världen och paret blev föräldrar till sonen Elias.

15 oktober 2019, då livet blev helt komplett med vår lilla son Elias”, skrev Malin Stenbäck på Instagram när hon delade med sig av den glada nyheten.

Känslorna kring graviditeten

Under sin graviditet med sonen Elias var Malin Stenbäck iväg på flera programledarjobb. I början av hösten befann hon sig på Grekland för att spela in TV4:s Love Island, men fick avbryta tidigare än planerat – efter bara en veckas inspelning. Malin Stenbäck ersattes då med Malin Gramer, 41, som fullföljde programmets säsong.

Tidigare i graviditeten befann sig Malin under en längre period i Sydafrika för att spela in årets säsong av Bachelor. Programmet visas just nu för fullt på Sjuan och TV4 Play och på Instagram delar Malin med sig av sina känslor kring inspelningen tidigare i år. Speciellt det faktum att det var just sonen Elias som fanns med henne under hela perioden.

Annons

”Sitter i soffan och ammar min bebis och ser tillbaka på bilder från Sydafrika och inspelningen av Bachelor”, skriver Malin på Instagram och fortsätter:

”Jag kan inte fatta att vår Elias låg i min mage under hela resan. Så knäppt, underbart och helt naturligt på samma gång.”

FOTO: TT/Elin Hammarström, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…