Malin Stenbäcks känslostorm efter händelsen med dottern

Malin Stenbäck

Programledaren Malin Stenbäck har blivit mamma för andra gången.
Nu visar hon upp en känslofylld stund med nyfödda dottern och storebror Elias.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus
0:24

Efter reklamen: Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

(0:24)

Slå på ljud

Programledaren Malin Stenbäck, 36, slog igenom i RIX FM som "Praktikant-Malin". Sedan dess har mycket hänt och idag är hon en av Sveriges mest populära programledare och har synts i program som Bachelor och Bachelorette. Under våren har vi sett henne axla rollen som programledare för Biggest Loser Sverige.

Även familjelivet går som på räls för den omtyckta programledaren. Nyligen välkomnade hon och pojkvännen Petter Molund sitt andra barn till världen, en dotter som fick namnet Meja.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Malin Stenbäck har blivit mamma för andra gången

Det var runt årsskiftet som Malin delade med sig av beskedet att familjen väntade tillökning. Det var genom ett inlägg på Instagram hon avslöjade att hon nu ska bli mamma för andra gången och att sonen Elias, 3, ska bli storebror.

Tänk att Elias ska bli storebror i maj”, skrev hon då.

Till Hänt kunde Malin berätta om familjelyckan.

Det känns så otroligt roligt, som en dröm att få göra detta magiska en gång till”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Efter nio långa månader som gravid kunde Malin häromdagen meddela att lillasyster Meja äntligen tittat ut. Till Hänt kunde hon sedan meddela att allt gått bra och att de längtade hem till storebror Elias.

"Allt har gått jättebra och vi är såklart urglada för vår lilla tjej Meja. Lite omtumlade som man är efter en förlossning med så glada och sugna på att komma hem till storebror.”, skriver Malin i ett privat meddelande till Hänt.

Malin Stenbäcks känslostorm efter händelsen med dottern

Att Malin längtade efter att få introducera den nya familjemedlemmen till Elias var tydligt. När familjen fick bege sig hemåt och stunden var kommen för syskonen att träffas för första gången, dokumenterades ögonblicket av föräldrarna.

På Instagram delar Malin med sig av mötet – en känslofylld stund som hon själv beskriver som det lyckligaste ögonblicket i hennes liv.

"Tack för alla glada tillrop efter Mejas ankomst. Idag upplevde jag mitt livs absolut lyckligaste ögonblick då mina två barn träffades för första gången. Herregud. Tacksamheten jag känner för livet just nu är fullkomligt gränslös.", skriver hon under bilden på syskonen, följt av gråtande emojis.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN