bachelor

Malin Stenbäck ersätts i Bachelor – Ammie Bramme Sey tar över

Malin Stenbäck.

Malin Stenbäck kommer inte att synas i Bachelor 2023.
Nu presenteras hennes ersättare i Nyhetsmorgon – nämligen Amie Bramme Sey.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför gör man inte Bachelor med samkönade par: "Större risk"
0:43

Efter reklamen: Därför gör man inte Bachelor med samkönade par: "Större risk"

(0:43)

Slå på ljud

Malin Stenbäck blev känd under namnet Praktikant-Malin, när hon lyckades klättra sig upp i rangen i Mix Megapol. Hon gick från praktikant till bisittare bredvid programledaren Gry Forsell.

Idag har Malin en längre meritlista som programledare. Hon har bland annat lett program som Love island Sverige, Big brother, Bachelor, och nu senast Biggest loser.

Malin Stenbäck plockas bort från Bachelor

Malin var programledare för Bachelor 2022 men nu kommer beskedet att hon inte längre kommer att vara med under den kommande säsongen. Istället ska Amie Bramme Sey leda skutan i årets säsong.

Det var i soffan i Nyhetsmorgon som Ammie presenterades. Hon berättar om chocken när hon kom fram till Mexiko för att spela in programmet.

– Jag ska säga jag blev ju chockad, jag var absolut redo för att göra det här men jag visste inte nivån känslor, nivån av äkta känslor som uppstår, det förstod inte jag fören jag landade i Mexiko och stod öga mot öga med de här tjejerna, säger Amie i Nyhetsmorgon.

Malin Stenbäck om beslutet att inte leda Bachelor 2023

När Hänt når Malin berättar att hon har haft en dialog med TV4, där det beslutades att det helt enkelt var för svårt för henne att resa under graviditeten.

Självklart har detta varit en dialog mellan mig och TV4 efter att jag fick reda på att jag var gravid och inte skulle kunna resa på inspelning nu under våren. Precis som föräldraledighet funkar på alla arbetsplatser”, skriver hon.

Vidare berättar hon om relationen till nya programledaren Ammie. De känner inte varandra, men Malin har följt hennes resa och ser fram emot säsongen.

Jag känner inte Amie sedan tidigare men har följt hennes poddar och sociala medier sedan länge och tycker det känns så kul! Det kommer bli en underbar säsong till hösten, det är jag helt säker på”, skriver Malin.

Programmet kommer att sändas i höst på TV4 och TV4 Play.

Texten uppdateras.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN