Bachelors Malin Stenbäck är gravid - nu berättar hon om lyckan

Malin Stenbäck

Malin Stenbäck är gravid igen.
Det avslöjar hon i ett inlägg på Instagram.
”Tänk att Elias ska bli storebror i maj”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför gör man inte Bachelor med samkönade par: "Större risk"
0:43

Efter reklamen: Därför gör man inte Bachelor med samkönade par: "Större risk"

(0:43)

Slå på ljud

Malin Stenbäck, 35, tidigare känd som ”Praktikant-Malin”, är programledare för Bachelor och Bachelorette. Det senaste året har hon haft fullt upp med båda versionerna av programmet. Dessutom avslöjades nyligen att det kommer ännu en säsong av Bachelor, med Stephane Frick och Rasmus Allard som huvudpersoner.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Malin Stenbäck är gravid

Men om hon kommer att kunna leda programmet återstår att se, Malin avslöjande nämligen att hon är gravid med sitt andra barn.

På Instagram avslöjar hon nu att hon blir mamma för andra gången, och att sonen Elias, 3, blir storebror.

Tänk att Elias ska bli storebror i maj”, skriver hon.

När Hänt når Malin berättar hon om den stora lyckan.

Det känns så otroligt roligt, som en dröm att få göra detta magiska en gång till”, skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

Vidare berättar hon att de ännu inte vet könet på barnet.

Malin Stenbäcks familj

Malin har sedan tidigare sonen Elias, 3, tillsammans med pojkvännen Petter Molund. Paret har varit tillsammans i sex år. När paret firade sin senaste årsdag skrev Malin ett fint meddelande riktat till sin partner på Instagram.

”Tänk va, igår var det 6 år sedan jag lyckades snärja denna skatt.Sån tur att vi sprang på varandra på en bar i Courmayeur, hur hade livet sett ut annars? Det vill jag inte veta. Du är allt Petter, skrev Malin på sin Instagram.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN