Malin Olsson och Simon Peyron väntar sitt andra barn

Simon och Malin Olsson

Malin Olsson och Simon Peyron väntar sitt andra gemensamma barn.
Det avslöjar paret nu på Instagram.
Slå på ljud

SVT-profilen Malin Olsson, 38, och artisten Simon Peyron, 26, väntar sitt andra barn. I ett inlägg på Instagram berättar de som den stora familjelyckan.

”3.2.1...boom! Ja i vår smäller det, då kommer en liten bebis ”Kladdis” till oss! Och ja du damp verkligen ned som en liten kärleksbomb, men det sägs ju att man inte väljer när bebisar ska komma...det gör dem själva! Välkommen till familjen, du har en storasyster som längtar vääääldigt mycket efter dig! I samarbete med Simon Peyron”, skriver Malin på Instagram.

Sedan tidigare är Malin och Simon föräldrar till en dotter som föddes 2017.

Malin Olsson och Simon Peyrons kärlekshistoria

Det var under Melodifestivalen 2014 som Malin och Simon träffades för första gången. Simon deltog i tävlingen som en del av bandet Outtrigger medan Malin var programledare för programmet Inför Eurovision Song Contest. Kärlek uppstod snabbt och tre år senare kom dottern, Blanka.

Både Malin och Simon visar flitigt upp sin stora familjelycka i sociala medier.

Under våren var Simon återigen aktuell i Melodifestivalen, då tävlade han tillsammans med sångaren Ellen Benediktsson, 24. Duons bidrag hette Surface. Både flickvännen Malin och dottern Blanka fanns då på plats i publiken och hejade.

Tiden räcker inte alltid till för familjen

I samband med musiktävlingen berättade även Simon om familjekampen med Malin. Han förklarade då att deras båda hektiska karriärer ibland gör det svårt att få ihop tid, allihopa tillsammans.

– Man har nog alltid lite dåligt samvete när man blir förälder. Det jag tycker är kämpigast just nu är nog att man känner att man får inte… Man önskar att man fick mer tid som en hel familj. Det kämpar man med på en daglig basis, sa Simon Peyron då till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Malin Olsson om skarpa kritiken mot SVT

SENASTE NYTT!