TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse StefanzMelloklipp du vill se

Simon Peyron om familjekampen med Malin Olsson

22 feb, 2020 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Malin Olsson Simon Peyron
Mello-aktuella Simon Peyron och SVT-profilen Malin Olsson har varit ett par sedan 2014 och tillsammans har de dottern Blanka.
Nu berättar Simon ärligt om den familjekamp som deltagandet i Melodifestivalen innebär.
– Man har nog alltid lite dåligt samvete, säger Simon Peyron till Hänt.
Annons
Intervju med Hanna FermBrand logo
Intervju med Hanna Ferm

Det var under Melodifestivalen 2014 som SVT-profilen Malin Olsson, 37, träffade artisten Simon Peyron, 26, för första gången. Simon deltog i tävlingen som en del av bandet Outtrigger medan Malin var programledare för programmet Inför Eurovision Song Contest.

Tre år senare blev Simon Peyron och Malin Olsson föräldrar till dottern Blanka, 2, och idag bor hela familjen tillsammans i Malmö.

På sina sociala medier visar paret ofta upp sitt vardagsliv och kärleken till varandra. Tidigare i februari skrev Malin ett känslosamt inlägg om sambon Simon, där hon uttryckte den tacksamhet hon känner inför att paret träffades.

”Ibland måste man zooma ut och titta på sitt liv med helikopterperspektiv… Livet rullar på så snabbt att man ibland glömmer att man har det bästa mitt framför ögonen! Vilken tur att vi träffades där på Mello för sex år sedan Simon Peyron. Het, hetare, hetast… älskar dig babe!”, skrev Malin på Instagram.

Annons

Familjens stöd på plats

Just nu är Simon Peyron aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen 2020. Tillsammans med sångaren Ellen Benediktsson, 24, tävlar han med bidraget Surface i Mellos fjärde deltävling.

När Hänt träffar Simon efter genrepet inför lördagens direktsända program berättar artisten att familjen kommer att finnas på plats som stöd under tävlingen.

– Jag har min fantastiska familj, min sambo Malin och min fina dotter Blanka, hon ska vara med i publiken, säger Simon till Hänt.

Både Simon och Malin Olsson har två hektiska karriärer. Malin som uppskattad programledare för bland annat SVT:s populära Vem bor här? och Simon som artist och låtskrivare. Och med två fullspäckade karriärer är det inte alltid en dans på rosor med familjelivet.

Recap Melodifestivalen 2020Brand logo
Recap Melodifestivalen 2020

Simon om familjekampen med Malin

Till Hänt berättar Simon Peyron nämligen öppenhjärtigt om hur han och Malin Olsson kämpar för att få familjelivet att gå ihop.

Annons

– Man har nog alltid lite dåligt samvete när man blir förälder. Det jag tycker är kämpigast just nu är nog att man känner att man får inte… Man önskar att man fick mer tid som en hel familj. Det kämpar man med på en daglig basis, säger Simon Peyron till Hänt.

Simon berättar vidare att han får mycket stöd av Malin, men att även parets familjer är en stor del i livspusslet just nu när Mello-cirkusen är igång.

– Vi har dessutom familj som är på plats och stöttar upp även så att Malin kan göra sitt jobb, så det känns jättebra, säger Simon Peyron till Hänt.

AV: Malou Wilson, Ida Gustafsson

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons