LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramers familjekamp – efter svåra sjukdomstiden med barnen

14 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Malin Gramer

Malin Gramer lämnar en jobbig tid bakom sig.
Nu öppnar hon upp om sjukdomsperioden med barnen.
– Katastrof, säger hon.

Annons
Malin Gramers nya sjukdomsbesked: "Nio veckor av sjukdom"Brand logo
Malin Gramers nya sjukdomsbesked: "Nio veckor av sjukdom"

Då det med tanke på den pågående pandemin är extra viktigt att inte röra sig bland människor med minsta lilla sjukdomssymptom har sjukanmälningar och vård av barn blivit en vardag för många.

Malin Gramer är en av de som blivit drabbade, och i podcasten Mitt i livet berättar hon om utmaningen med att vara hemma själv med barnen under en lång tid.

– Jag har suttit och vabat i hundra miljoner år, och då har man lite sämre dagar när barnen är hemma. De är liksom inte så sjuka att de sitter still utan de är bara så pass sjuka att inte får gå till förskolan eller skolan, och de är så uttråkade att de gärna slåss med varandra. De bråkar med varandra om allt hela hela tiden. Jag hinner inte ens gå och kissa innan det är en ny katastrof. Jag släcker bränder på bränder på bränder, berättar hon uppgivet för sin podd-kompis Jessica Lasses.

Malin har varit hemma i hela nio veckor, och då det varit väldigt intensivt har hon ibland känt sig avundsjuk på sin man Carl Falk Gramer som istället har gått till jobbet om dagarna.

Annons

– Jag kanske blir liiite avundsjuk på min man. Lite sur på min man, att han sitter på sitt jävla jobb och jobbar med vuxna människor och får ta en lunch. Han kan till och med lägga sig på en soffa på sitt kontor och blunda fem minuter, säger hon.

Vändningen efter sjukdomen

Men nu verkar vindarna äntligen vända för tv-profilen och i ett inlägg på Instagram avslöjar hon nu att hon äntligen har börjat njuta av friheten igen.

”Trots att vi haft 9 veckor (NIO) av sjukdom och vab här hemma så måste jag erkänna att jag nog aldrig haft så mycket roligt inplanerat”, skriver hon.

Malin Gramer fortsätter med att berätta om allt roligt hon har framför sig, och i kommentarsfältet är det många av hennes följare som glädjer sig för hennes skull. Men bland alla kommentar är det också en följare som blir helt ställd av att höra att Malin varit hemma under en så lång tid.

”NIO VECKOR???! Hur är det ens möjligt? Hur har ni fått ihop livet med att vara hemma i nio veckor??!? Jag är inne på dag fem och ser ljuset i tunneln. Är det du som varit hemma med barn eller kan ni turas om? Så nyfiken eftersom jag anser att vab är källan till utbrändhet. Särskilt nu i Coronatider då man ej får lämna barn alls om de så bara hostar till en halv sekund”, undrar hon.

Och Malin förstår hennes reaktion.

”Alltså vi har alla varit sjuka i tre omgångar så vi går lite omlott men JA vi (läs jag) har blivit tokig/deppig av skiten. Det är orimligt!!!!”, svarar hon.

FOTO: TT

Annons