Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramer tvingad till akut vård efter skadan under bröllopet

22 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Malin Gramer tvingad till akut vård efter skadan under bröllopet
I helgen gifte sig Malin Gramer med kärleken Carl Falk och i glädjeruset bestämde hon sig att gå ner i spagat på dansgolvet, vilket fick ödesdigra konsekvenser.
Annons
Malin Gramer tvingad till akut vård – efter skadan under bröllopetBrand logo
Malin Gramer tvingad till akut vård – efter skadan under bröllopet

Programledaren Malin Gramer, 41, och kärleken, tillika musikproducenten Carl Falk, 39, kan numera titulera sig som man och hustru. Under helgen sa de ja till varandra efter att ha varit förlovade i lite mer än ett år.

Bröllopet ägde rum i Spanien och paret hade planerat länge inför den stora dagen. På Instagram räknade Malin Gramer ner dagarna och när det bara var några få dagar kvar uttryckte hon sin lycka över att äntligen få gifta sig med sin stora kärlek.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi lämnade Stockholm som pojkvän/flickvän men när vi kommer tillbaks så är vi MAN och FRU”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Malin Gramer och Carl Falk med barnen Charlie, Leo och Emma.
Tillsammans har Malin och Carl sonen Leo. Sedan tidigare förhållanden har Malin sonen Charlie och Carl har dottern Emma.

Under hela bröllopshelgen delade Malin Gramer med sig av stort och smått från dagarna på Instagram. Där syntes bland annat bilder från festen, vigselceremonin och när sonen Leo, 2, trampade på släpet på klänningen strax före bröllopet. Till en bild som togs på brudparet precis efter vigseln beskrev Malin Gramer känslan hon hade när hon precis gått från flickvän till fru.

Annons

”Bästa dagen någonsin”, skrev hon till bilden.

”Det sa pang”

Men allt som hände under bröllopshelgen fick inte en plats i Malin Gramers Instagram-flöde. I podcasten Nu ska du få höra, som Malin har ihop med vännen Anitha Clemence, 41, berättar hon mer om vad som hände. Bland annat berättar hon om en impulsiv sak hon gjorde, som fick oanade och smärtsamma konsekvenser.

– Jag skäms, alltså jag skäms så mycket, men nu var det så här. Det var glatt, jag var oövervinnlig, jag var en gladiator och jag tänkte ”varför inte bara hoppa ner i spagat på dansgolvet?”, säger Malin Gramer i podden.

Malin förklarar att hon tidigare försökt gå ner i spagat och att det då gått bra. Men denna gången adderade hon ett lite hopp innan hon gled ner i spagat, vilket fick henne att dunka ner i golvet.

– Det sa ”pang” i mitt lår, säger hon.

Till en början kände hon inte av skadan särskilt mycket, men på hotellrummet insåg hon hur problematisk situationen var.

Annons

– Jag kunde inte sova, för jag låg och hade så jäkla ont, säger hon.

Väl hemma i Sverige känner Malin Gramer fortfarande av skadan från spagat-hoppet. I podcasten förklarar hon att hon nu måste söka akut vård för att försöka råda bot på sina besvär.

– Imorgon bitti klockan 8:00 måste jag ringa till vårdcentralen och be om en akut röntgen-tid, för att mitt lår är fortfarande paj, säger hon och forsätter:

– Det är så illa. Jag kan inte sitta ner. Jag kan gå, men det tar emot lite. Jag kan inte riktigt springa, och när jag sitter då gör det så ont att jag vet inte var jag ska ta vägen.

FOTO: TT/Henrik Montgomery, TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons