LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramer om ändrade relationen med Carl efter bröllopet

17 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Malin Gramer om förändringen i relationen med Carl Falk efter bröllopet.
Malin Gramer gifte sig med Carl Falk i augusti och åkte kort därpå till Grekland för att programleda Love Island under en månads tid.
Tillbaka i Sverige berättar hon nu om förändringen i relationen med maken efter bröllopet.
– Hinner inte ens se varandra, säger Malin Gramer i podcasten Nu ska du få höra.
Annons
Här är alla privata bilder från Malin Gramers möhippaBrand logo
Här är alla privata bilder från Malin Gramers möhippa

I augusti gifte sig programledaren Malin Gramer, 41, med sin kärlek Carl Falk, 39, efter att de varit förlovade i strax över ett år. Bröllopet ägde rum i Spanien och på sociala medier kunde Malins följare få en glimt av den stjärntäta och pampiga kärleksfesten.

Bara veckor efter bröllopet åkte Malin återigen ner till värmen – men denna gång till den grekiska ön Korfu för att hoppa in som programledare i populära Love island på TV4. Inspelningarna pågick under en månads tid och förutom ett kort besök av maken Carl och sönerna Charlie, 10, och Leo, 2, befann sig Malin till största del på Korfu själv utan familjen.

Malins tankar kring ändringen i förhållandet

Sedan giftermålet har de nyblivna makarna haft fullt upp på eget håll och nu berättar Malin Gramer om förändringen i relationen med Carl Falk. I det senaste avsnittet av podcasten Nu ska du få höra, som Malin har tillsammans med Anitha Clemence, 41, frågar Anitha hur det känns att vara gift och vara tillbaka på svensk mark igen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, men det är ju helt sjukt. Vi har alltså varit gifta i två månader, men vi har ju liksom inte sett varandra under de här två månaderna. Så nu är jag då äntligen hemma, säger Malin och fortsätter:

– Det är ju svinhärligt, men det är lite som jag sa innan att såhär, det är ju en torktumlare. Man tänker ”åh, det är så mysigt att komma hem” och så romantiserar man hur härligt det är och hur barnen kommer kvittra och det kommer vara ”My little pony” som studsar på gatorna utanför och man kommer bara få sockervadd, ja men du vet. Men så helt plötsligt kommer man hem och det kastas skor och barnen luktar svett och det är liksom rester till middag och jag och Calle hinner typ inte ens se varandra.

Malin Gramer förklarar vidare att det har varit svårt att få till ensamtid med maken och särskilt intima stunder.

– Men, nästa vecka åker vi på smekmånad, berättar Malin Gramer som ser framemot kvalitetstid med sin äkta make.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Henrik Montgomery

Annons