Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramers nya besked om Paradise hotel: ”Mycket möjligt”

06 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Malin Gramer lämnar Paradise Hotel
I höstas kom beskedet om att Malin Gramer slutar som programledare för Paradise hotel efter sju år. I podcasten Vad har Hänt? avslöjar hon hur det känns att ha lämnat programmet bakom sig.
Annons

Programledaren Malin Gramer, 40, förlovade sig med stora kärleken, musikproducenten, Carl Falk, 38, i april förra året då han gick ner på knä och friade på hennes födelsedag.

Malin har sonen Charlie, 10, från en tidigare relation och tillsammans med fästmannen har hon sonen Leo som föddes 2017.

Att gå från att vara bara hon och Charlie, till att vara en familj är en av anledningarna till att tv-profilen valt att prioritera om vissa saker i livet – för att värna om sitt eget och sin familjs välmående.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I höstas kom beskedet om att hon skulle sluta som programledare för Paradise hotel efter sju säsonger.

– Jag har gjort det här i 7 år, 7 säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, avslöjade Malin Gramer i radioprogrammet Vakna med NRJ där hon tidigare varit programledare.

Annons

Nu under vårens säsong av Paradise hotel har istället Rebecca Stella, 33, tagit över facklan som programledare för realityserien. Men det är inte första gången som Rebecca antagit denna roll. Under en säsong var Malin föräldraledig och då hoppade Rebecca in som vikarie.

Möjligt att komma tillbaka

Att sluta med på ett jobb efter sju år kanske kan kännas som en stor omställning i sig. Men för Malin var det ganska självklart att gå vidare direkt.

– Det är samma sak med relationer om jag ska vara helt ärlig. När jag är klar med en relation, då är jag klar, säger Malin i podcasten Vad har Hänt?

Samtidigt erkänner hon att det inte är helt otänkbart att hon kommer komma tillbaka till hotellet i Mexiko någon gång i framtiden.

– Skulle Rebecca skaffa fler barn och de frågade mig om jag ville ta en säsong till, ja, då får vi se hur livet ser ut då. Mycket möjligt att jag skulle kunna göra det, men samtidigt har jag gjort det många säsonger och jag tycker att Rebecca, hon gör det superbra och jag menar jag gör ju andra saker, säger Malin Gramer och fortsätter:

Annons

– Sedan har jag varit extremt trött och vi sa också det när vi skaffade barn att skaffar vi ett barn nu så blir det inget mer PH, det är otroligt mycket att rodda med en liten bebis och det är svårt att få ihop. Sedan är det klart att det blir svårare med de stora barnen, för jag menar min stora son, han fyller 10 nu och han har nationella prov, han har skolplikt, han får inte ta ledigt. När jag började med Paradise, då gick han på förskolan, han kunde vara borta hur länge som helst utan några problem. Plus, jag hade ingen familj på det sättet som vi har nu. Så det är fler personer att ta hänsyn till också.

Hör mer av snacket med Malin Gramer i vår podcast Vad har Hänt? precis i början av avsnittet ”Att plötsligt bli offentlig” Du hittar podcasten här!

FOTO: TT

Annons