Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Gramer avslöjar detaljerna om bröllopet med Carl Falk

24 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Malin Gramer och Carl Falk
Malin Gramer har just nu fullt upp med att planera inför bröllopet med Carl Falk. För Hänt avslöjar hon detaljerna kring ceremonin.
Annons

Programledaren Malin Gramer, 40, förlovade sig med stora kärleken, musikproducenten, Carl Falk, 38, i april förra året då han gick ner på knä och friade på hennes födelsedag.

När Hänt träffar Malin på pressdagen för nya säsongen av Hemliga beundrare, avslöjar hon att den stora dagen närmar sig med stormsteg.

– Det blir i augusti, berättar Malin för Hänt.

Hon berättar att det blir ett bröllop utanför svensk mark, nämligen i Spanien. Varför det blev så är egentligen en slump.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi var öppna för precis alla möjliga förslag. Vi var och kollade på ett ställe i Stockholm och sedan kom det en tjej som mejlade mig och bara ”Hej, vi har ett ställe här i Spanien. Är ni intresserade av det?”, berättar Malin.

Malin Gramer och Carl Falks bröllop

De träffades på ett möte i Stockholm, vilket slutade med att de bokade ett ställe som de inte sett i verkligheten.

Annons

– Hon var så uppstyrd. Så vi satt där och bara ”jaha, ja men då är det väl klart då, då tar vi väl det här stället”. Typ så, så att vi bokade typ stället, men hade inte sett det. Så i januari åkte vi och tittade på det. Så det var ju lite läskigt, det var verkligen så här, ”Men herregud vad har vi gjort? Tänk om vi inte gillar det här?”, säger Malin.

Men när de väl kom dit var platsen över förväntan och både Malin och Carl tyckte det var alldeles fantastiskt.

För både Carl och Malin är maten väldigt viktig och de har därför bjudit in storkockar som kommer ordna med det. Menyn är testad och Malin menar att den är superhärlig. Det är fortfarande en hel del kvar att planera, med både detaljer som att välja blommor, hitta dj och fixa teknik till det, att ordna flyg till bandet som ska spela, hitta rätt klänning, skor och så vidare.

Men upplägget för bröllopshelgen är bestämt.

– Det kommer vara två dagar. På fredagen kommer vi ha en grillfest för alla kompisar. Jag vet inte exakt vad som händer på fredagen mer än att det bara kommer vara svinhärligt. Det kommer vara utomhus vid en sjö, det är väldigt vackert liksom. Sedan på lördagen så har vi utomhusvigsel. Det kommer bli fantastiskt, säger Malin och lägger senare till:

Annons

– Förhoppningsvis blir det sol och härligt. Regnar det då skjuter jag mig själv, skojar hon.

Carl Falk har mer kontrollbehov än Malin Gramer

Tv-profilen berättar att både hon och fästmannen är planerare, men att de ändå skiljer sig lite åt när det kommer till förberedelserna inför bröllopet.

– Jag tror att båda två är planerare. Men han är den som är lite, lite så här… han kan till exempel säga till mig, nu bara hittar jag på något ”bestäm vad det blir för blommor” jag bara ”ja okej, perfekt” och sedan kan jag bara ”ja men det här blir bra” och då kan han gå in och bara peta lite och du vet, så lägger vi till det där och så gör vi så. Så att han är ju lite mer… hur ska man säga det fint? Kontrollbehov! Men det är också bra.

2017 föddes parets första gemensamma barn, sonen Leo, och Malin har även sonen Charlie, 10, från ett tidigare förhållande medan Carl har dottern Emma, 8, sedan tidigare. Malin berättar att barnen självklart kommer vara med på den stora dagen.

Annons

– Vi kommer ha med dem i vigseln på något vänster, att de bara, om de är näbbar eller något, säger Malin Gramer och fortsätter:

– Min son säger att han vill hålla tal. Oklart om han kommer göra det eller inte, det vore ju fantastiskt. Men de är med på vigseln och de får vara med på middagen en stund och jag tror ju att de inte kommer tycka att det är speciellt roligt mer än i en kvart, halvtimme. Men vi har sagt att de får sitta med. De kommer ha varsin plats vid bordet så att de känner sig delaktiga, säger Malin.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons