Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramers nya barnbesked – månader innan bröllopet

21 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Malin Gramers nya barnbesked
Malin Gramer har just nu fullt upp med att planera inför bröllopet med Carl Falk. Nu avslöjar TV3-profilen hur hon känner inför att skaffa fler barn i framtiden.
Annons

Hemliga beundrare-programledaren Malin Gramer, 40, träffade kärleken Carl Falk, 38, på en middag som gemensamma vänner bjudit in dem till. Flera år har gått sedan dess – nu berättar Malin om deras första kyss och känslorna efter första mötet.

– Jag bara kände att han var så härlig och att det här var en person jag ville vara nära. Långt senare på kvällen när vi hade hoppat runt bland massor olika ställen så kysser han mig och då var det verkligen som att hela världen stannade och jag bara ”vad fan hände här?” och så gick jag upp till min kompis och bara ”alltså Calle kysste mig” och hon bara ”skit i det! Det är bara roligt!” och då sa jag ”nej du förstår inte, jag ska gifta mig med honom. Det är mannen i mitt liv”, säger Malin till Hänt.

Sedan den första kyssen var det en självklarhet att det skulle vara de två berättar Malin. Förra året, på Malins födelsedag, gick Carl ner på knä och friade. Nu planerar de inför ett bröllop i sommar.

Annons

Malin Gramers svar på frågan om barn

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Malin Gramer har sonen Charlie, 10, sedan ett tidigare förhållande och Carl Falk har dottern Emma, 8, sedan tidigare. 2017 föddes parets första gemensamma barn, sonen Leo, som ofta syns på Malins Instagram.

Med tanke på en renovering av hemmet och en stundande bröllop blir det inte så mycket tid till att tänka på att expandera familjen just nu.

– Just nu är det otroligt mycket fokus på bröllopet. Att få i ordning… alltså herregud det är så mycket man måste fixa, det är helt sjukt, säger Malin till Hänt och fortsätter:

– Alltså det är så många bitar som ska passa in, eller som man måste fixa och så här, klänning och skor och smågrejer. Men det är skitkul. Så just nu är det fokus på bröllop om jag ska vara helt ärlig.

Är fler barn något ni önskar?

– Så här; skulle vi bli gravida så har jag svårt att se att vi inte skulle behålla det, absolut. Men jag tror också att vi just nu är så otroligt glada för det vi har och Leo har typ precis börjat sova och sover inte, alltså jag var uppe två gånger med honom i natt. Så det är fortfarande lite för färskt i minnet det här med att vi inte sover, om jag ska vara helt ärlig. Men sedan så är det så, man vet aldrig.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons