Artikeln innehåller reklamlänkar

Malin Gramers ärliga ord efter avhoppet från NRJ

Malin Gramer om lyckokänslan över att ha slutat jobba på Vakna med NRJ.

Den 1 mars jobbade Malin Gramer sin sista dag på radiokanalen NRJ. Nu berättar hon om tiden efter uppsägningen och känslorna hon känner nu efteråt.

Programledaren Malin Gramer, 40, har tagit två stora beslut inom karriären inom loppet av några månader. I höstas bestämde hon sig för att lämna uppdraget som programledare för dokusåpan Paradise hotel – och nyligen lämnade hon även sin tjänst på radiokanalen NRJ. På NRJ sände hon varje vardag morgonshowen Vakna med NRJ med kollegorna Martin BjörkMessiah Hallberg, och Adam Alsing.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När radiokanalen gick ut med att Malin Gramer skulle sluta var det ledsna miner hos lyssnarna.

”Näääääääj!!! Har fått känslan att så var fallet men hoppades in i det sista att du skulle stanna kvar”, skrev en.

”Nej!!! Varför då? Önskar henne såklart all lycka till”, skrev en annan.

I ett inlägg på Instagram förklarade Malin Gramer sitt val att sluta som programledare för morgonshowen.

”Mitt nyårslöfte i år var att göra saker för MIG, för att jag (och såklart min familj) ska må bättre. Så just nu pågår en massa förändringar i mitt liv. En av sakerna jag har gjort är att jag har sagt upp mig från NRJ”, skev hon och fortsatte:

”Jag älskar mitt jobb och mina kollegor men så som livet har varit de senaste åren med tidiga mornar, alldeles för lite återhämtning och sömn fungerar inte längre. Jag måste sätta mitt välbefinnande i första hand. Det har varit fantastiska 2,5 år men det är dags att gå vidare! Jag kommer fortfarande att jobba, synas i tv, men just nu så fungerar det inte att jobba 06.00-10.00 men vem vet vad som händer i framtiden?!”.

Har fått livet tillbaka

Ett par veckor har gått sedan Malin Gramer lämnade sin plats bakom mikrofonen i radiostudion på NRJ. I hennes ställe har podcastaren Klara Doktorow, 33, klivit in. Nu berättar Malin i sin Instagram story om tiden efter avhoppet, och känslorna hon känner såhär efteråt.

I storyn berättar Malin att hon precis pratat med vännen Katrin Zytomierska, 41, som kommit tillbaka hem till Sverige efter några månader i varma Thailand. Malin berättar att både hon och Katrin är eniga om att vädret i Sverige är ”pissigt”, men att det inte gör henne något för att hon mår så bra i allt annat numera.

– Jag är så lycklig ändå i min kropp, för att jag har slutat jobba på mornarna. Att jag hinner gå till förskolan med kidsen, jag hinner vara en mamma som är närvarande och inte sönderstressad. Alltså livet har typ återvänt. Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är! säger Malin Gramer glatt.

LÄS MER: NRJ:s besked – hon ersätter Malin Gramer i Vakna med NRJ

LÄS MER: Därför lämnar Malin Gramer Paradise hotel efter 7 säsonger

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

SENASTE NYTT!