Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramer förlorade vad – tatuerade sig för Benjamins skull

23 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Programledaren Malin Gramer har tatuerat in en bajskorv under stortån efter att hon förlorat ett vad om att Benjamin Ingrosso skulle komma topp tre i Eurovision song Contest 2018.
Programledaren Malin Gramer hade höga förhoppningar på Benjamin Ingrosso i Eurovision. Topp tre annars skulle hon tatuera en bajskorv sa hon – och nu är den gjord.
Annons

Till Malin Gramers, 40, förvåning blev det ingen topplacering för Benjamin Ingrosso, 20, i Eurovision song contest. När Benjamin gästade ”Vakna med NRJ” kort innan tävlingarna i Lissabon var hon så säker på Benjamin Ingrosso och låten Dance you off att hon lovade att tatuera in en bajskorv om han inte kom topp tre. På Instagram lade radioprogrammet ut Malins ord så att alla lyssnare skulle veta vad hon hade lovat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ikväll kör vi! Minst topp 3 annars tatuerar Malin in ”bajskorv”, skrev de på Instagram.

Efter juryns röster i finalen kunde Malin Gramer pusta ut, han låg på en andraplats. Men sedan kom skrällen – Benjamin fick riktigt låga röster från tittarna och halkade ner till sjunde plats. Men Malin hade ju lovat, en bajskorvstatuering var tvungen att bli av.

Och i dag gjorde hon den.

I morgonens ”Vakna med NRJ” berättar Malin Gramer om sin nya tatuering, som liknar en bajs-emoji.

Annons

– I dag fick jag liksom så att säga ”pay up”, för i dag så kom då Björn från en tatueringsfirma och tatuerade en bajskorv på mig. Så det här har jag gjort nu som protest till hela Europa för att Benjamin inte kom topp tre, säger hon.

På programmets Instagram finns nu en bild på Malin när hon visar upp tatueringen. Bajskorven är placerad under stortån.

”Klar med bajskorven!! Visst blev den fin!??”, skriver Malins kollega där.

I kommentarerna skrattar lyssnarna över den lilla bajskorven.

”Min humor, så bra”, skriver en.

”Alla borde ha en bajskorv under foten = trend”, skriver en annan.

”Fyll i med brunt också!”, föreslår en tredje.

FOTO: IBL, Instagram

Annons