LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Gramers relation i kras – berättar om ofattbara händelserna

04 dec, 2023 
Linn Seipel
malin gramer
Programledaren Malin Gramer har en historik av dåliga händelser i tidigare relationer.
I en ny intervju talar hon ut om ett par riktigt mörka år i sitt liv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victor Leksell svarar på frågor om kärlekslivet – då flyr Eah Je fältetBrand logo
Victor Leksell svarar på frågor om kärlekslivet – då flyr Eah Je fältet

Programledaren Malin Gramer, 45, har vi kunnat se i tv-rutan i över 20 år. Idag har hon tillsammans med Jessica Lasses, 47, också podcasten Mitt i livet.

Privat är hon sedan 2019 gift med musikproducenten Carl Falk, 43, med vem hon har sonen Leo, 7. Familjen verkar ha det bra tillsammans, då make och son nyligen uttryckte stor saknad när Malin var iväg och spelade in realityserien Över Atlanten.

”Allt bra med oss. Vi har fått det nya huset så vi är mitt i renovering under tiden Malin är borta. Men vi saknar henne såklart. Leo har en video varje dag som Malin spelat in med en liten hälsning så det är fint att han får titta varje dag. Men jobbigt såklart att inte kunna ha någon kontakt alls under så lång tid. Men det blir spännande att visa vårt nya hus när hon kommer hem!”, skrev Carl i ett meddelande till Hänt i september.

Annons

Malin Gramers tidigare relationer kantade av otrohet och misshandel

Innan Carl verkar inte Malin ha haft så tur när det kommer till relationer. För det första har hon ett till barn sedan tidigare – sonen Charlie, nu 14, vars pappa var otrogen under graviditeten.

– Charlies pappa hade ett förhållande med en annan från tredje månaden. Då hade vi varit tillsammans i kanske fyra och ett halvt år och bestämde att vi skulle skaffa barn. Eller, HAN ville att vi skulle skaffa barn, sade Malin till tidningen Mama 2013.

Malin Gramer om destruktiva relationen: ”Fysisk och hårdhänt”

Trots detta är de inte Malins värsta ex. I en ny intervju med Alexander Pärleros, i hans podcast Framgångspodden, berättar programledaren öppenhjärtligt om några mörka år i sitt liv.

– Det var faktiskt riktigt illa, det var både så här psykisk och fysisk misshandel. Det var inget bra liksom, otroligt tufft, säger hon i podden.

Annons

– Slog han dig?, frågar Alexander Pärleros.

– Ja, ja, absolut. Han var fysisk och hårdhänt. Det var inte alls... Nej, det var jävligt jobbigt, svarar Malin och fortsätter:

– Jag har gått i svinmycket terapi efter det här. Just slagen var inte så många, det var mer psykisk misshandel. Att jag fick inte prata i telefon med vem jag ville, han skulle kolla igenom allt jag gjorde. Ringde upp arbetsgivare för att dubbelkolla saker. Han gjorde så mycket konstiga grejer.

Malin fortsätter berätta om några konkreta händelser då detta ex exempelvis hotat om att slänga hennes kläder eller bränna upp hennes pass, om hon inte kom hem i tid då han önskade.

– Det är bara några av grejerna. Det är så mycket mer.

– Innan det här hände så trodde jag aldrig någonsin att jag skulle råka ut för det. Efter förstår jag fortfarande inte hur jag kunde vara med om det. Men jag vet också att det kan hända precis alla – även om man har skinn på näsan.

Lever du eller någon i din närhet med våld i en nära relation? Hit kan du vända dig:

  • I akuta situationer ska du ringa till 112. Polisen kan ge råd, hjälpa till med en polisanmälan och bistå med information om skyddsåtgärder och ansökan om kontaktförbud.
  • Kommunens socialtjänst har ansvar för att ge stöd till personer som blir utsatta för våld.
  • Kvinno- eller tjejjour kan ge krisstöd i en akut situation och även ge stöd med att bearbeta erfarenheterna efteråt. På ROKS hemsida kan du hitta din närmaste jour.
  • Den nationella stödtelefonen Kvinnofridslinjen når du på 020-50 50 50. Du kan vara anonym när du ringer till Kvinnofridslinjen.
  • Det finns en rad hjälporganisationer som kan ge stöd och råd till kvinnor som utsätts för våld i en nära relation. Du hittar fler länkar hos 1177 Vårdguiden.

Källa: 1177 Vårdguiden

FOTO: TV4

Annons