malin gramer

Malin Gramer bekräftar otroheten – nu berättar hon: ”Kom hem till...”

Malin Gramer

Malin Gramer har blivit bedragen.
Nu berättar hon om hur hon upptäckte sin kärlek med en annan kvinna i sovrummet.
– Magen är så här "nej, nu är det någonting", jag vet att det är någonting, säger hon i podcasten Mitt i livet.
Malin Gramers sjukdomsbesked: “Tar en dag i taget”
0:42

Efter reklamen: Malin Gramers sjukdomsbesked: “Tar en dag i taget”

(0:42)

Slå på ljud

Malin Gramer, 44, har lett många olika program under årens gång. Idag driver hon också podcasten Mitt i livet tillsammans med Jessica Lasses, 46.

Malin Gramer berättar själv om upptäckten i sovrummet: ”Min frisör”

I ett nytt avsnitt av podden talar nu Malin ut om att hon blivit bedragen. Det är när Malin och Jessica är inne på temat "att bli påkommen" som Malin berättar vad hon har upplevt.

– Då kom ju jag hem till min dåvarande pojkvän, hur längesedan var det här... Jag kanske var tjugo någonting? säger Malin och fortsätter sedan:

– Magen är så här "nej, nu är det någonting", jag vet att det är någonting. Åker hem till honom på morgonen. Jo, vi hade också sagt att vi precis typ skulle flytta ihop, det var ju det också... I alla fall... Jag åker hem till honom, ringer på hans mobil, som jag hör ringa inne i lägenheten men han svarar inte.

Hon fortsätter förklara hur hon förstod att pojkvännen befann sig i lägenheten men att han vägrade att öppna. Tillslut fick hon kontakt.

– Han öppnar, yrvaken, håret på sniskan. Kanske täcke på kroppen, jag minns inte. Jag kliver in i lägenheten, och... Där sitter då min frisör nyvaken i hans säng...

Otrohetsaffären under graviditeten

Som tur är har Malin haft bättre lycka i kärlekslivet sedan dess. År 2019 gifte hon sig med musikproducenten Carl Falk, 42, och makarna har tillsammans sonen Leo, 6.

Malin har även ett barn från en tidigare relation. Sonen Charlie, 13, fick hon dessvärre tillsammans med en man som även han var otrogen – dessutom under graviditeten.

– Charlies pappa hade ett förhållande med en annan från tredje månaden. Då hade vi varit tillsammans i kanske fyra och ett halvt år och bestämde att vi skulle skaffa barn. Eller, HAN ville att vi skulle skaffa barn, sa hon till tidningen Mama 2013.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN