Malin Gramer ber om ursäkt: "Folk kommer hata mig"

Malin Gramer ber om ursäkt: "Folk kommer hata mig"

Malin Gramer blev mamma igen för tredje gången i mars. Förlossningen tog mycket längre tid än vad Malin hade räknat med och i sin poddcast "Mitt i livet" ber hon om ursäkt till alla som kommer tycka att hon är bortskämd.

”Paradise hotel”-programledaren Malin Gramer, 38, blev tvåbarnsmamma lördagen den 11 mars. Tillsammans med kärleken Carl Falk, 36, blev de föräldrar till en liten son. I Malin och Katrin Zytomierskas, 39, poddcast “Mitt i livet” berättar Malin om sin förlossning, som inte riktig blev som planerat.

– Jag tänker be om ursäkt nu, jag vet att folk kommer hata mig nu och tycka att jag är bortskämd, säger Malin och fortsätter:

– Förra gången gick det väldigt fort med Charlie så jag har varit inställd på att jag åker in på BB andas lite, ungen kommer ut sen är vi klara. Det har varit min plan. Jag har haft en plan och jag ber om ursäkt till alla som tycker att jag inte kan ha det, men det har jag haft.

Malin berättar att förlossningen enligt barnmorskorna gick jättebra och att hon öppnade sig i lagom takt, men Malin själv var inte nöjda med att det, enligt henne, tog så lång tid.

– Jag kollar på den där jävla klockan och blir superstressad ‘varför är inte ungen ute? Nu är klockan tolv och det har gått två timmar, varför är den inte ute.’ Och det fattar väl vem som helst, klart den inte är, men jag var arg. Klockan blir ett och jag blir så sjukt irriterad. Klockan blir två och jag är så arg eller ja besviken på mig själv. Varför går det så långsamt? Men jag har förstått i efterhand att det gick superbra och att allt gick enligt plan.

Malin Gramer och sambon Carl Falk.

Lustgasen andades in så att Malin nästan började hallucinera och plötsligt var sonen ute.

– För att göra en lång historia kort. Kl 16.15 kom han ut så det tog sex timmar från att jag egentligen inte alls var uppe så det gick jättebra och fort allt så jag ska egentligen inte klaga, men med tanke på att det gick så mycket snabbare förra gången och med tanke på att alla har sagt att denna gången skulle gå så himla fort så kände jag mig lite lurad.

Sedan ett tidigare förhållande har Malin Gramer sonen Charlie, 7, och Carl Falk har dottern Emma, 5. Senaste tillskottet tillfamiljen har redan fått ett namn och heter Leo.

– Det gick skitbra jag ska inte klaga och ni får tycka att jag är bortskämd men när man har en bild hur det ska vara så blir man lite “jaha”. Nu när det har gått en tid så kan man säga att det gick fantastiskt bra, avslutar Malin med.

LÄS OCKSÅ: Malin Gramer om den tuffa graviditeten: ”Vidrigt”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN