TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Berghagens allra sista ord till Lasse – viskade framme vid kistan

28 nov, 2023 
Malin och Lasse Berghagen
Malin Berghagen har nu skrivit av sig om sorgen efter pappa Lasses bortgång.
I ett inlägg på sin blogg berättar hon om sina sista ord till honom, framme vid kistan.
”Jag kysste pappas kista och sa...”, skriver Malin i inlägget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”Brand logo
Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”

I mitten av oktober nåddes vi av den dystra nyheten kring att Lasse Berghagen gått bort. Han blev 79 år gammal och avled efter att genomgått en hjärtoperation som ledde till komplikationer.

Den 20:e november begravdes Lasse i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm i Stockholm. Det var en stor uppslutning av vänner, familj och fans på plats för att ta sina farväl.

– Lasse kommer alltid finnas kvar, han försvinner ju inte så det känns som att man kommer fortsätta att känna Lasse. Ledgens never dies, han kommer finnas kvar för alltid men i en annan form, sa Christian "Kicken" Lundqvist till Hänt inför begravningen.

Malin Berghagens första ord om Lasse Berghagens begravning

Nu har Lasses dotter Malin Berghagen, 57 delat med sig av sina första ord kring begravningen. I ett långt blogginlägg berättar hon om tankarna och känslorna kring hela dagen som begravningen inträffade.

Annons

”En hel kyrka fylld med vänner och kollegor och alla var vi i sorg och i en känsla av respekt för pappa och varandra. Det blev en underbar stund som jag lite hade våndats över men som blev precis så fin som min syster Maria önskat sig. Gemenskap, återseenden och värme”, skriver Malin på bloggen.

Malin Berghagens sista ord till Lasse – viskade framme vid kistan

Hon avslöjar även sina allra sista ord till Lasse Berghagen. I tur och ordning gick familjen fram för att säga hej då, varpå Malin viskade sina välvalda ord till sin pappa.

”Sedan var det vår tur. Och där stod jag med dom jag älskar mest av allt. De som är min trygghet. Jag var nu utan både mamma och pappa och att få ha dessa färgsprakande goda själar runt omkring mig var det absolut bästa. Och jag tror vi alla kände likadant. Det är inte viktigt med ordningen utan att få ha dem som du mest av allt behöver vid din sida när det är som jobbigast. Jag kysste pappas kista och sa att jag alltid kommer älska honom”, skriver Malin.

FOTO: TT

Annons