Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens kärleksavslöjande mitt i sorgen: "Det har etsat sig fast"

25 jun, 2018 
Malin Ljung
Malin Berghagen med pojkvännen Martin Charlton.
När Malin Berghagen var på botten, mitt i sorgen efter sin mammas död, så mötte hon kärleken. Nu berättar hon om händelsen under det oväntade första mötet med Martin, som förändrade allt.
Annons

Malin Berghagen, 52, överraskade alla när hon i början av juni bekräftade att hon funnit kärleken i Martin Charlton, 47.

Två månader tidigare hade den ettåriga relationen med Pablo Dizzomanzi, 41, tagit slut. Något hon själv valde att berätta om bara en vecka efter att hennes älskade mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson, 80, somnat in efter en kort tids kamp mot cancer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tänkte inte så mycket, jag bara kände, säger Malin Berghagen om nya kärleken i nya podcasten Berghagen och Tess som hon har tillsammans med nöjesprofilen Tess Merkel, 48.

Hon beskriver sorgen efter sin mamma som att hon förlorat en av sitt livs absolut viktigaste personer och pelare i livet, och att Martins inträde i hennes liv varit som en skänk från ovan.

– Det kändes som att vinna eller försvinna, jag var redan på botten i alla känslor, det vara bara att låta sig kastas in. Jag orkade inte tänka “var försiktig det kan göra ont”. Jag ville bara krypa in i ett par starka armar, and they are strong, och bara hållas om och känna total fullkomlig kärlek, även om det var en dag eller två.

Malin har i sina sociala medier varit öppen med sin nya relation och delat med sig mycket av kärleken. Ett beslut som från början inte var helt självklart, men lika snabbt som tvivlen dök upp insåg hon att det fanns en viktig mening med att dela med sig.

Annons

– Jag ville berätta att så här kan livet vara, man ska inte tänka “vad ska alla tycka, vad ska alla tycka att du precis gått från ena förhållandet till det andra”. Vad hade hänt om jag tryckt på stopp, säger Berghagen och fortsätter:

– Det här händer, då måste du våga för att ta chansen. Då får man riska lite.

Samtidigt avslöjar hon att det är tack vare vännen Niclas Wahlgren, 52, som hon sammanfördes med Martin. Det var när Malin skulle möta upp Niclas med vänner på en matfestival som kärlekssagan började, på ett minst sagt udda vis…

– Jag ser Niclas komma in så jag springer upp bakom honom och nyper tag i honom och hans kompis rumpa. Så står en tredje kille där, han vänder sig om och tittar på mig och garvar. Så jag säger “förlåt, jag kanske skulle nypt dig i rumpan också, men jag känner inte dig, jag kanske kan göra det nästa gång”. Det ögonblicket är för evigt etsat i mig. Hans face, hans leende när han garvar. Det var kört, säger Malin och avslutar med:

– Jag visste inte då, men jag vet nu att jag visste då.

FOTO: IBL

Annons