Artikeln innehåller reklamlänkar

Malin Berghagen är kär igen: ”Fått mig att skratta massor”

Malin Berghagen berättar nu exklusivt för Hänt att hon har hittat kärleken igen!

Det var förra året som Hänt kunde avslöja att Malin Berghagen, 52, hade inlett en relation med Mallorcabon Pablo Dizzomanzi, 41. Men i april bestämde de sig i samförstånd för att gå skilda vägar bara dagar efter att mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson somnat in efter en tids sjukdom.

”Jag har fantastiska vänner. Jag är inget offer. Jag är inte drabbad av livet. Livet händer och jag är välsignad med en styrka och en ödmjukhet att ta berg och dalar. MEN det vore fantastiskt att få gömma mig i ett par starka trygga armar nu som viskar, ”jag är här”. Känner på mig att dom är nära”, skrev hon på Instagram i slutet av april och hintade om att hon inte gett upp hoppet om att träffa den rätte.

Nu kan Hänt avslöja att Malin har hittat den trygga och starka famn hon så innerligt längtat efter. Men hon kunde aldrig drömma om att det skulle ske så snabbt.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Mannen som fått Malin på fall är engelsmannen Martin Charlton, som är 47 år gammal och grundare för upplevelseföretaget Live it. De kom i helgen tillsammans till en sommarfest på Knut Bar i Stockholm som anordnades av Olof Röhlander som är tillsammans med Malins syster Maria Berghagen.

– Jag var inte alls beredd på det här. Tre veckor efter att mamma gått bort hamnade vi på en middag tillsammans med vår gemensamma vän Niclas Wahlgren. Jag var inte alls på en plats för att gå in i en ny relation igen. Jag var otroligt ledsen och killarna gjorde sitt yttersta för att lyssna och stötta. Dagar gick till veckor och Martin vek inte av från min sida. Kollade av att jag var okej varje dag. Han hade förlorat sin pappa året innan och det blev samtal om det oväntade och när livet händer, säger Malin till Hänt och fortsätter:

– Det finns inga ord för det stöd han varit under den här tiden. Han har burit mig genom samtal, vänskap och med sin engelska humor fått mig att skratta massor mellan tårarna.

Malin berättar att de delar såväl intressen som livsvärderingar.

– Vi båda älskar upplevelser, resor och att vara i nuet. Samtalen blev mycket om att våga hoppa ut i det som är, för livet kan vara över imorgon. Att stå över rädslor. I vår ålder finns det inte tid för spel och trams. Det handlar om att leva livet fullt ut. Väldigt snabbt föll våra likheter på plats bredvid varandra.

Malin är övertygad om att mamma Barbro nu ler i sin himmel.

– Nu står vi här. Rädda men modiga. Jag är helt säker på att mamma sett till att våra vägar korsades.

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen singel – berättar om uppbrottet med 11 år yngre kärleken

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens känslosamma farväl till Lill-Babs: ”Fina mamma…”

FOTO: Ibl, Hans och Anna Shimoda

SENASTE NYTT!