LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens kärleks- besked: "Omtumlade helg"

23 jun, 2017 
AvHans Shimoda
Malin Berghagen tror på sin relation med nya kärleken Pablo. För Hänt avslöjar hon att de tagit förhållandet till en ny nivå: "Det var en lite omtumlande helg", säger hon.
Annons

Det var i mars som Hänt kunde avslöja att Malin Berghagen, 51, hittat kärleken igen. Hennes känslor och hjärta klappar intensivt för 40-årige Pablo som även han bor i Palma på Mallorca där Malin huserar sedan flera år tillbaka.

– Vi presenterades för varandra av hans svenske vän Jimmy Groth och jag fastnade för hans ärlighet. Han är argentinare och har inte den blekaste aning om vem någon i min familj är, bara att de sjunger och att det är kallt i Sverige.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så sa Malin och ville inte utveckla resonemanget mer, relationen var relativt ny. Nu har de tagit sin kärlek ett steg längre. Nyligen följde Pablo med sin svenska flickvän hem till Stockholm där han fick träffa hennes släkt och vänner och uppleva det svenska klimatet.

– Han tyckte om Stockholm. Det var en kall majhelg vi var där, men många hade varnat honom för Sveriges kyla innan så han tyckte det var varmt, säger Malin.

Hon har tidigare sagt att Pablo inte hade en aning om vem hon är eller vad hennes familj gör, bara att de sjunger. Nu fick han träffa hela släkten under en intensiv period.

Annons

– Det var en lite omtumlande helg. Här på Mallorca är jag ju bara yoga-Malin, men på den här resan fick han möta allt det där andra som är jag. Han hann med min morbror Lasses 70-årsfest och fick träffa hela klanen Svensson. Vi hade födelsedagsmiddag för min far och då mötte han alla Berghagen.

Och som om inte det vore nog så hann de även med att träffa Malins gode vän Tobias Karlsson som slog igenom i ”Let’s dance”.

– Vi var på Tobias 40-årsfest med hela kändiseliten och gayparadiset så jag är lycklig att han kom levande tillbaka till Palma, haha!

Malin och Pablo på kärleksresa i Sverige. Foto: Privat

Hon förklarar att han nu inser vem han blivit tillsammans med…

– Tänk, trots hela det Malin-paketet är han kvar. Men han föredrar nog yoga-Malin som bor i Palma, det är liksom lugnare, förklarar Malin som också passade på att lägga ut en bild på sig och Pablo på sin Instagram från Stockholm.

Annons

Malin har ju tills nu hållit sin argentinske pojkväns fullständiga identitet hemlig, men nu berättar hon att han heter Pablo Dissomanzi och jobbar på Harley-Davidson på Mallorca. Eftersom så många åker motorcykel där så är det den tredje största butiken i Spanien.

På frågan om de nu ska ta sin relation ett steg längre och kanske förlova sig, så är Malin klok och mogen.

– Vi lever i nuet. Jag har varit gift tidigare och har inget behov av att hitta en ny ”mannen i mitt liv” och gifta mig eller bli sambo igen på en gång. Jag och min son Isak har våra rutiner och Pablo har sina. Vi trivs bra med det.

Hon berättar att de njuter av livet och varandra utan måsten.

– Vi gör bara allt det roliga tillsammans. Reser, äter ute, åker med motorcykeln till någon solnedgång eller hänger på stranden en söndag. Mitt råd till alla som varit gifta länge tidigare och har klarat av barnbiten redan och väntar på ny kärlek; ha inte så bråttom när ni hittar den. Njut av nuet och ta en dag i taget. Sedan blir det en månad i taget och nu ett år i taget. Det gör vi. Det blir vad det blir och det är fantastiskt mysigt att ha det så.

Malin var tidigare tillsammans med Dag Taylor som tragiskt gick bort 2014. De har barnen Love, 27, och Christopher 30, tillsammans. Med sångaren Tommy Nilsson, 57, har hon Isak, 15, och Linn, 22.

FOTO: Stella, Ibl

Annons