LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens kamp efter pappa Lasses insjuknande: ”Jobbigt”

22 sep, 2023 
Lasse Berghagen ligger nedsövd på Karolinska sjukhuset efter att det uppstod komplikationer under en stor hjärtoperation.
Nu berättar dottern Malin Berghagen om sin läkning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gabriel Odenhammar avslöjandet om nya boken: ”Barnstjärna”Brand logo
Gabriel Odenhammar avslöjandet om nya boken: ”Barnstjärna”

För två veckor sedan berättade Malin Berghagen att hennes pappa Lasse Berghagen ligger nedsövd. Detta efter att han genomgått en stor hjärtoperation.

– Det är stabilt, men kritiskt. Herr Berghagen tickar på åt rätt håll, men vi har ingen aning om hur det går när han väl väcks. När man vaknar blir det återigen en belastning på hjärtat. Vi tar allt dag för dag, minut för minut. Även om det går åt rätt håll är vi fullt medvetna om att det fortfarande är en kritisk situation för pappa. Vad som helst kan hända. Det får inte uppstå komplikationer, det ska istället ticka på som det gör nu.

Malins kamp: ”Jobbigt att gång på gång förklara hur man mår eller vad som hänt”

Malins tillsammans med bland andra systern Kristin Kaspersen är på resa med goda vänner – för att slappna av med yoga och gott sällskap.

Annons

Malin skriver på sin blogg att hon är tacksam över sina vänner som inte ställer för mycket frågor om familjens svåra tid.

”Det är så viktigt att ha en rumskamrat så är både inkännande och en initiativtagare. Framförallt när du väljer att åka på en återhämtningstresa. Nu jobbar ju jag men är så pass rutinerade efter 25 år att jag kan få egen tid också. Det är en sådan bra träning för alla som åker iväg så här att inte vara egoistisk.”, skriver Malin.

Hon fortsätter:

”Att komma ihåg att alla som valt att boka denna resan inte är här för att ta hand om andras sörja, problem eller ångest som finns hemma. Och också vara klok nog att inte ställa för mycket frågor för alla samtal är inte alltid befriande. Det är jobbigt att gång på gång förklara hur man mår eller vad som hänt. Det är en konst att känna in vad vi själva behöver och vad våra medresenärer behöver.”

Malin om Lasses hälsa: ”Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars”

Nyligen kunde Malin ge beskedet att Lasse var på bättringsvägen.

”Liten försiktig update från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars. Men stegen är små som sagt trots hans stora skor så tack för att ni alla finns och för er respekt och stöd till pappa och familjen. Eva, Maria och Malin”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

FOTO: TT/TV4

Annons