TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Berghagens oro över hälsan efter pappa Lasses bortgång

12 jan, 2024 
Malin Berghagen tvingades till sjukhus akut för sin kamp mot hälsan.
Malin Berghagen delar med sig av tuffa tiden med hälsan på sin blogg.
”Jag hade börjat tappat synen för några sekunder till och från under dagen och nu helt plötsligt kändes det som jag flyttade sidledes i sekunder.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilssons kärleksliv genom årenBrand logo
Tommy Nilssons kärleksliv genom åren

I mitten av oktober nåddes vi av den dystra nyheten kring att Lasse Berghagen gått bort. Han blev 79 år gammal och avled efter att genomgått en hjärtoperation som ledde till komplikationer.

Lasses bortgång har lämnat många i sorg, och inte minst hans egna familj. En av dessa är dottern Malin Berghagen, 57, som efter hennes pappas begravning valde att ta en paus från sin blogg som hon uppdaterar med jämna mellanrum.

Malin Berghagens hälsokamp efter pappa Lasses bortgång

”I december kommer ni att få träffa henne här på bloggen för jag behöver sorgbearbeta lite som ni säkert förstår. Så det ska bli alldeles extra underbart för mig att läsa min blogg denna månad. Som att få bäddas in i äventyr a la Je m’appell Jennifer. Precis vad jag behöver.”, skrev Malin på bloggen.

Nu har Malin börjat uppdatera bloggen lite igen och det är i hennes senaste inlägg som hon delar med sig av kampen med sin egna hälsa efter pappa Lasses bortgång.

Annons

”Nu har det gått en månad sedan den där dagen då jag stod där på söder i snön och ringde 112. Jag hade börjat tappat synen för några sekunder till och från under dagen och nu helt plötsligt kändes det som jag flyttade sidledes i sekunder. Adrenalinet och paniken spred sig i kroppen. Höll jag på att få en tia eller var det något annat som var fel?”

Malin Berghagen om besöket på akuten: ”Mycket tuffa känslor och sorg”

Malin berättar vidare att hon ringde sin dotter Linn Berghagen som alltid får henne att lugna ner sig med sin röst och hon blev då mer närvarande.

”Väl på fantastiska SÖS akuten möts jag av en läkare som verkligen går igenom allt. Och när han sedan är klar med den genomgående undersökningen säger han " Jag tycker att dina barn ska gå ut en stund. " Dom gör det och åter igen blir jag rädd. Är det så illa ? Men sedan sätter han sig bredvid mig, förmodligen är han lika gammal som min äldsta son men hela hans aura är som en gammal vis läkares. Så jag lyssnar. ”

Annons

”Malin, säger han. Jag vet ju att du haft väldigt, mycket de senaste månaderna. Mycket tuffa känslor och sorg. Alla dina värden är bra så.... hur mår du egentligen? " Och det är ju i det där läget som vilken annan utbränd eller känslomässigt trött människa skulle börja stor böla. Men jag biter ihop. För det är så jag gör. ALLTID. Men intellektuellt säger jag att jag har tagit hand om allt och alla under hörsten. Varit den starka trygga dottern, systern, mamman och styvdottern. Jag har sett till att pappas vänner har fått regelbunden uppdatering och så även media och fansen. Jag har gjort det som ofta räddat mig i olika jobbiga situationer, jag har tagit en låda i taget.”

FOTO: TT, MALIN BERGHAGEN/INSTAGRAM

Annons