LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen behöver ta en paus – sorgen är för påtaglig: ”Behöver det”

05 dec, 2023 
Malin Berghagen
Malin Berghagen går igenom en stor sorg efter Lasse Berghagens bortgång.
Nu har hon beslutat sig för att ta en paus, och ta tid för sig själv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sidaBrand logo
Här dyker Linn Hegdal upp bredvid Filip Lamprechts sida

I mitten av oktober nåddes vi av den dystra nyheten kring att Lasse Berghagen gått bort. Han blev 79 år gammal och avled efter att genomgått en hjärtoperation som ledde till komplikationer.

Lasses bortgång har lämnat många i sorg, och inte minst hans egna familj. En av dessa är dottern Malin Berghagen, 57, som efter hennes pappas begravning nu väljer att ta en paus.

Malin Berghagen tar en paus från bloggen – ersätts av systerdottern

Det är nämligen så att Malin kommer att lämna över sin älskade blogg till systerdottern Jennifer Granath. Malin har bloggat i många år och uppdaterar även flitigt med sitt liv och sina tankar.

Men nu introducerar hon alltså Jennifer till sina läsare.

”Det finns en kvinna som jag beundrar. Hon heter Jennifer och hon är mig lite extra kär. Förutom för att hon är min systerdotter så är hon som en blandning av Mary Poppins, Lorelai i Gillmor girls och Vianne i Lasse Hallströms film Chocolat.”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

Annons

”Hon är en modig funderare men också en finnare och full av integritet. Och hon är den som jag känner mig mest lik. Hon är mina drömmars längtan och om jag fick leva mitt liv igen skulle jag nog leva lite mer som hon.”

Malin Berghagens ord om beslutet: ”Behöver sorgbearbeta”

Malin förklarar därefter anledningen bakom hennes beslut.

”I december kommer ni att få träffa henne här på bloggen för jag behöver sorgbearbeta lite som ni säkert förstår. Så det ska bli alldeles extra underbart för mig att läsa min blogg denna månad. Som att få bäddas in i äventyr a la Je m’appell Jennifer. Precis vad jag behöver.”

Det är alltså i december månad som bloggen kommer att underhållas av Jennifer.

”Det finns mycket att njuta av med fina Jennifer. Varsågoda och välkomna till en decembergryta full med massor av olika smaker. Låt henne inspirera dig som hon inspirerat mig.”

FOTO: Kartin Törnblom/TT / TV4Play

Annons