LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dottern Malins vecka av sorg – Lasse Berghagens sista stund i livet: “Vi höll hans hand”

26 okt, 2023 
Det var för en vecka sedan som Lasse Berghagen somnade in.
Nu uttrycker Malin Berghagen sin stora sorg och saknaden efter sin pappa på bloggen.
“För det har bara gått några dagar sedan vi höll hans hand och vår pappa, make, bror, farbror och morfar för evigt lämnade oss”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Den senaste veckan har det svenska folket varit i stor sorg efter Lasse Berghagens bortgång. Förra veckan kom beskedet att han tagit sitt sista andetag efter en längre tid på sjukhus.

Familjen sörjer Lasse Berghagen: ”Orkar inte skrev mer”

Lasses dotter Malin uttryckte sin stora sorg efter sin pappas bortgång och tackade för allt stöd.

”Det blev en väldigt vacker dag trots allt. Tack för all er kärlek och omtanke om oss. Orkar inte skriva mer än så just nu. Ska försöka sova… Men innerlig tack. Tack Bistro leoparden för vårt alldeles egna lilla rum där i källaren.”

Även Kristin Kaspersen, vars mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson, var tillsammans med Lasse Berghagen skrev att han nu får ”sjunga med mamma”.

”Nu lyser du, som den stjärna du är, upp vår himmel med de andra stjärnorna. Sjung med mamma och ta en whisky när du jammar med dina musikanter och kolleger”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Malin Berghagens gripande ord efter pappa Lasses bortgång

En vecka efter Lasses bortgång har Malin nu delat med sig av flera gripande inlägg på sin blogg där hon har fört en slags dagbok under en vecka. Dag för dag har hon beskrivit sorgen och tomheten som hon känner och hur tiden med familjen har betytt enormt.

Annons

“För det har bara gått några dagar sedan vi höll hans hand och vår pappa, make, bror, farbror och morfar för evigt lämnade oss. Så vi har rätt till vår egen tid av tårar, minnen, skratt och gemenskap innan vi tar tag i artisten Lasse Berghagen. Han har fått vara bara vår pappa”, skriver hon bland annat.

Lasse Berghagens karriär blev nästan 60 år lång och under tiden har han levererat låtar som Stockholm i mitt hjärta, En kväll i juni och Teddybjörnen Fredriksson.

FOTO: TT, MALIN BERGHAGENS INSTAGRAM

Annons