LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Berghagens gripande löfte till mamma Eva – efter Lasses bortgång

22 okt, 2023 
berghagen
Nu bryter Maria Berghagen tystnaden om sin pappas bortgång.
I ett långt inlägg på Instagram lättar hon på sitt hjärta om sorgen – och hon kommer även in på sin mamma Eva Berghagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns vi Lasse Berghagen – 1945-2023Brand logo
Så minns vi Lasse Berghagen – 1945-2023

Det var den 19 oktober som Lasse Berghagens familj bekräftade att han gått bort:

”Lars Berghagen, vår Larsan, har idag stilla somnat in efter en längre tids sjukdom. Som vi tidigare berättat genomgick han en hjärtklaffsoperation i september som kroppen aldrig återhämtade sig ifrån”, skrev familjen i ett mejl till TT.

Sedan dess har svenska folket sörjt – och sociala medier och tidningar har fyllts med innehåll kring den ikoniska artisten. Någon som dock inte uttalat sig förrän nu är Lasses dotter Maria Berghagen. Hon har valt att leva sitt liv utanför rampljuset, men under söndagen valde hon att lätta på sitt hjärta i ett offentligt inlägg på Instagram:

”Pappas armar i luften och ett ”hej livet-skri” var livsglädjen och lika mycket insikten om att idag lever jag -imorgon kan jag vara borta. Tacksamheten till livet och människorna i hans närhet som han vårdade så ömt. Han visste mycket väl att det var en gåva som en dag inte skulle finnas. Glädje och sorg, skratt och gråt fanns alltid nära honom i en insiktsfull balans. Jag har försökt att bara ta in all kärlek nu. För jag vet att sen kommer dagar då det är tyst och sorg och saknad tar all plats.”

Löftet om mamma Eva Berghagen – gripande orden

Hon skriver vidare hur hon inte var beredd på hur stor uppmärksamhet hennes pappas bortgång skulle få.

Annons

”Jag var förberedd på att hans bortgång skulle få uppmärksamhet. Men 1400 meddelanden, hela bilagor och löpsedlar i två dagar, ett fullproppat svtplay av barndomsminnen - det kunde inte någon av oss tro. Tack från botten av mitt hjärta. Är så jävla stolt över att ha en pappa som berört så många och ni bär oss alla med kärleken ni ger under denna förlust. Tack pappa för allt häng, alla jobb vi gjort, som pappa och morfar och framförallt för att jag ALLTID var älskad och respekterad i mina livsval. ”

I slutet av inlägget skriver hon ett par gripande ord om hennes mamma, som alltså var Lasses fru. Hon skriver att hon lovar sin pappa att hon ska ta hand om henne, tills de förenas igen.

”Jag tar hand om mamma nu tills ni möts igen. Din stora kärlek”.

paret berghagen
Eva Berghagen och Lasse Berghagen. FOTO:Karin Törnblom / IBL
Annons