LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dottern Marias sista ord – innan Lasse Berghagens bortgång

21 okt, 2023 
berghagen med döttrar
Lasse Berghagens bortgång sörjs av svenska folket.
Men självklart är det allra värst för hans närstående – som exempelvis hans dotter Maria Berghagen.
Detta var Marias sista ord om sin pappa, innan han lämnade jordelivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola Rapaces avslöjande om kärlekslivet: ”En definitionsfråga”Brand logo
Ola Rapaces avslöjande om kärlekslivet: ”En definitionsfråga”

För några dagar sedan kom den dystra nyheten att Lasse Berghagen, 78, avlidit.

Familjen meddelade beskedet till TT:

”Lars Berghagen, vår Larsan, har idag stilla somnat in efter en längre tids sjukdom. Som vi tidigare berättat genomgick han en hjärtklaffsoperation i september som kroppen aldrig återhämtade sig ifrån”, skrev familjen i ett mejl.

Malin Berghagens första ord – efter sin pappas bortgång

Dottern Malin Berghagen la under fredagen ut några gripande ord på Instagram, som handlade om sin pappas sista dag i livet. Hon tackade även för allt stöd under denna tuffa tid.

”Det blev en väldigt vacker dag trots allt. Tack för all er kärlek och omtanke om oss. Orkar inte skriva mer än så just nu. Ska försöka sova… Men innerlig tack. Tack Bistro leoparden för vårt alldeles egna lilla rum där i källaren.”

Okända dottern Maria avslöjar beslutet att sända avsnittet på TV4

Men Lasse hade inte bara en dotter, han hade även dottern Maria Berghagen som är lite mera av en doldis.

Annons

Maria syns sällan i offentliga sammanhang och har i stort sett aldrig medverkat i en intervju. Men när hennes pappa låg på sjukhus och hans avsnitt i Vilket liv! med Renée Nyberg skulle sändas på TV4, tog hon sin Instagram till hjälp för att nå ut till folket.

Lasse med sina döttrar.
Lasse med sina döttrar. Foto: Karin Törnblom / TT

Hon ville nämligen berätta att de haft en diskussion, TV4 och familjen, huruvida avsnittet skulle sändas eller inte då Lasse låg inne på sjukhuset.

Maria skrev den 6:e oktober:

”På söndag kommer TV4 sända ”Vilket liv” med våran pappa Lars. Trots att pappa fortfarande inte är utom fara så har vi i familjen sagt ja till att sända programmet. Pappa ligger fortfarande på IVA men han har tv på rummet och vi känner att han kommer må bra av att se denna hyllning till honom. ♥️Och han behöver allt stöd han kan få. Tack tv4 och Renee för visad respekt. Tack alla fans till pappa för er omtanke om honom och oss i familjen. ”

Sedan dess har Maria inte publicerat något på sin Instagram och hon har inte heller uttalat sig något om sin pappas bortgång offentligt.

Annons