LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen ryter ifrån mot kommentarerna: ”Gör precis vad jag vill”

19 okt, 2022 
Karriären och kärlekslivet går som på räls för Malin Berghagen.
På hennes blogg får vi ta del av hennes liv och upp och nedgångar.
Nu sätter Malin ned foten efter att flera följare har valt att kommentera hennes utseende.
Annons
Kristin Kaspersen om att ta över AllsångenBrand logo
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

Malin Berghagen, 56, är dotter till ikoniska artisterna Barbro "Lill-Babs" Svensson och Lasse Berghagen, 77. Hon har även systrarna Monica Svensson, 67, och Kristin Kaspersen, 52, på Lill-Babs sida.

Malin är känd för att ha många bollar i luften och har arbetat som både skådespelare och programledare. Idag har hon bytt bana och fokuserar istället på välmående och arbetar som yogainstruktör.

Malin Berghagens nya steg i relationen med Martin

Malin är en fena på sociala medier och på hennes blogg delar hon med sig av upp och nedgångar i livet. Nyligen delade hon med sig av ett glädjande besked, nämligen att hon och hennes kärlek Martin Charlton skulle flytta ihop. Paret träffades när Malin gick igenom en tuff tid efter Lill-Babs bortgång och idag har de varit tillsammans i fyra år.

Jag och Martin håller just nu på med stora förändringar i våra liv. Det är spännande och ljuvligt men också läskigt. Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte. Vi hade levt två helt olika liv när vi träffades i april 2018 och mina familj ( och hela sverige) hade förlorat vår mamma Barbro. Martin var själv i den klassiska ” Snart 50 ” krisen och nyskild och med blicken riktad mot världen var han full av nyfikenhet. Här skulle levas! Jag var i sorg och så hela familjen.”, skrev hon på sin blogg.

Malin Berghagen ryter ifrån – efter följarnas kommentarer


Som tidigare nämnt så delar Malin ofta med sig av sina innersta tankar på sin blogg. Nyligen delade hon med sig av ett inlägg där hon satte ned foten. Denna gång handlade det om människors behov av att ständigt kommentera och ha en åsikt, särskilt när det handlar om bilder på henne själv.

Annons

”Som jag sagt tidigare så är min kropp, mina känslor och mina tankar mitt äventyr och ska av andra respektera där efter. Jag upplever att sociala medier gör att utomstående tror att bara för att vi alla är mer bekanta med varandra genom till exempel Instagram så känner vi inte varandra,” skrev hon och fortsatte:

”När jag lägger upp en bild så tror andra att de ska ha en åsikt om det. Peppa eller dissa.”

Malin fortsätter inlägget med att hon inte har något problem med att ha diskussioner med folk.

”För jag är i den åldern där jag känner att jag gör precis vad jag vill med mitt liv och ingen annan har med det att göra.”

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons