LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagen ryter ifrån om familjens pengar – vill stoppa allt

24 dec, 2023 
Malin berghagen
Malin Berghagen riktar nu skarp kritik på Instagram.
Efter att gjort en insikt om familjens pengar ryter hon ifrån.
”Jag vill inte vara en del av detta”, skriver Malin i inlägget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Berghagen förs till sista vilan – så kommer vännerna minnas honomBrand logo
Lasse Berghagen förs till sista vilan – så kommer vännerna minnas honom

Det blev en dyster höst för Malin Berghagen, 57, med familj. Hennes pappa Lasse Berghagen låg länge på sjukhus och i mitten på oktober kom den enormt tragiska nyheten att han gått bort, 77 år gammal.

”Lars Berghagen, vår Larsan, har idag stilla somnat in efter en längre tids sjukdom. Som vi tidigare berättat genomgick han en hjärtklaffsoperation i september som kroppen aldrig återhämtade sig ifrån”, skrev familjen i ett mejl till TT när de gick ut med nyheten.

Malin Berghagens ord om pappa Lasse Berghagens begravning

I november var det sedan dags för begravning, denna hölls i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm och det var många på plats som ville säga adjö till den folkkära artisten. Malin skrev även om dagen på sin blogg.

Annons

”En hel kyrka fylld med vänner och kollegor och alla var vi i sorg och i en känsla av respekt för pappa och varandra. Det blev en underbar stund som jag lite hade våndats över men som blev precis så fin som min syster Maria önskat sig. Gemenskap, återseenden och värme”, skriver Malin på bloggen.

Malin Berghagens ilska efter insikten om familjens pengar

Sedan dess har Malin varit allt mindre aktiv på sociala medier. Hon har förklarat att hon behövt lite tid att landa i allt som varit. Men nu har Malin gjort en uppdatering på Instagram som sticker ut. Hon är nämligen markant upprörd över en viss sak gällande pengar.

Nu riktar hon kritik mot ett företag som hon verkar använt sig av. Hon ifrågasätter var organisationers pengar hamnar och förklarar att hon inte supportar det och kräver ändring.

”Ser på nyheterna att ni är en av de ” banker” som ligger i topp som investerar i de större kött producerande företagen. De som behandlar djur illa och skövlar skog i Amazonas. Jag vill inte vara en del av detta. Är detta ngt ni kommer se över omgånde och förändra? Jag vill absolut inte att min familjs pengar går till denna form av investering så då kan jag behöva tänka om. Berätta gärna hur era planer är”, skriver Malin i inlägget.

FOTO: TT

Annons