ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen bekräftar – Lasse Berghagen kvar på intensiven: ”Inte utom fara”

06 okt, 2023 
Lasse Berghagen vaknade nyligen efter att ha legat nedsövd i nästan två veckor.
Men nu kommer dottern Malin Berghagen med ett nytt besked om hans hälsa.
”Pappa ligger fortfarande på IVA”, skriver hon på Instagram
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”Brand logo
Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”

Folkkära Lasse Berghagen, 78, har kämpat med hälsan under sommaren och har därmed tvingats ställa in flera offentliga jobb och framträdanden.

I början av september genomgick han en stor hjärtoperation, som ledde till komplikationer. Efter det fick han ligga nedsövd på sjukhuset för att organen skulle återhämta sig genom vila. Sedan dess har han vårdats på intensiven, men nyligen kunde dottern Malin Berghagen, 57, bekräfta att han är vaken igen.

I skrivande stund har det gått en tid sedan Lasse vaknat, när Malin nu kommer med ett nytt besked om hans hälsotillstånd.

Malin Berghagens nya besked om Lasse Berghagens hälsa – kvar på intensiven

Det är i ett inlägg på Instagram som Malin kan bekräfta att Lasse fortfarande ligger på intensiven.

Annons

”På söndag kommer TV4 sända Vilket liv! med våran pappa Lars. Trots att pappa fortfarande inte är utom fara så har vi i familjen sagt ja till att sända programmet.”, skriver hon och fortsätter:

”Pappa ligger fortfarande på IVA men han har tv på rummet och vi känner att han kommer må bra av att se denna hyllning till honom. Och han behöver allt stöd han kan få.”

För flera veckor sedan, under tiden som Lasse låg nedsövd, skulle nämligen hans avsnitt av Vilket liv! sändas. Men det ställdes in då det blev känt att han vårdades på intensiven, då familjen i samråd med TV4 valde att skjuta fram programmet.

Men nu har alltså döttrarna godkänt att avsnittet ska sändas på söndag.

Lasse Berghagens avsnitt av Vilket liv! sänds – avslutar säsongen

Malin avslutar sitt inlägg med att tacka TV4 och fansen för stödet.

”Tack TV4 och Renée Nyberg för visad respekt. Tack alla fans till pappa för er omtanke om honom och oss i familjen. Kram Eva, Maria och Malin.”

När Hänt når Caroline Norrby, exekutiv producent för Vilket liv!, kan hon bekräfta att Lasses avsnitt kommer att sändas som en säsongsavslutning.

”I samråd med familjen har vi bestämt att avsluta säsongen av Vilket liv! med Lasse Berghagens avsnitt.”, skriver hon i ett meddelande.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons