BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagen är vaken efter nedsövningen – dottern Malin om samtalen

24 sep, 2023 
Lasse Berghagen är vaken igen efter att ha legat nedsövd i nästan två veckor.
Nu berättar dottern Malin om de små framstegen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"Brand logo
Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"

Det var i början av september som Lasse Berghagen, 78, gjorde en operation på en hjärtklaff som ledde till komplikationer. Efter det fick han ligga nedsövd på sjukhuset för att organen skulle återhämta sig genom vila.

Sedan dess har han vårdats på intensiven och för nästan två veckor sedan kunde familjen meddela att pappa Lasse gör framsteg, även om stegen är väldigt små.

”Liten försiktig update från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars. Men stegen är små som sagt trots hans stora skor så tack för att ni alla finns och för er respekt och stöd till pappa och familjen. Eva, Maria och Malin”, skrev familjen i ett inlägg på Instagram.

Lasse Berghagen är vaken igen – Malin om samtalen

Dottern Malin Berghagen, 57, har tidigare varit öppen med hur hon hanterar kris och hon har lärt sig att man ska försöka leva på som vanligt. Denna vecka hade hon en resa till Grekland inplanerad och hon bestämde sig för att åka på den som planerat.

Annons

Malin kommer hem från Grekland på söndagen och visst har pappa Lasse funnits med i hennes tankar under semestern. Sedan ungefär en vecka tillbaka har han nämligen varit vaken och hon har ringt honom varje dag och uppdaterat om resan till Grekland.

”Varje dag tar de (sjukvårdspersonalen reds anm) telefonen till hans öra och jag har stått ute i havet och pratat alla minnen han och jag haft här tillsammans med Eva och Maria. Han har hört vågorna, jag har beskrivit dofterna och han har reagerat med närvaro och tacksamhet”, skriver Malin på sin blogg och fortsätter:

”Varje dag har de omkring honom glädjande berättat hur vårt samtal och mina beskrivande ord fått honom att lysa upp för att sedan somna igen. Orden ”ring i morgon igen Malin för det är verkligen bra för honom” får mig alltid berörd”, skriver Malin på bloggen.

FOTO: TV4

Annons