LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens ord direkt från sjukhuset: ”Kramar pappas hand”

17 okt, 2023 
Malin Berghagen och Lasse
Malin Berghagen kommer nu med nya ord om sin pappa Lasse Berghagen efter långa sjukdomstiden.
”Jag kramar pappas hand och tänker på raderna i Lalehs låt”, skriver Malin på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Lasse Berghagen, 78, har haft det tufft med hälsan under en längre tid. I början av september genomgick han en stor hjärtoperation, som ledde till komplikationer. Efter det fick han ligga nedsövd på sjukhuset för att organen skulle återhämta sig genom vila.

Men i början av oktober bekräftade Malin Berghagen, 57, att Lasse var vaken igen, däremot fortsatte han vårdas på intensiven.

”På söndag kommer TV4 sända Vilket liv! med våran pappa Lars. Trots att pappa fortfarande inte är utom fara så har vi i familjen sagt ja till att sända programmet.”, skrev Malin på Instagram inför att Lasses program i TV4 skulle visas.

Malin Berghagens nya ord om Lasse Berghagen – efter tystnaden

Sedan dess har det varit tyst men nu skriver Malin plötsligt om sin pappa igen. Det är i ett inlägg på sin blogg som Malin nu skriver om sina tankar kring döden. Hon berättar om känslorna över allt som sker i världen men krig.

Annons

”Själv sitter jag och håller min pappa i handen. Alldeles strax på väg till Masesgården för att jobba. Jag tittar ut genom fönstret och ser den blå himlen. Hösten vibrerar i både luften och i färgerna på träden. Jag tänker på mina barn och alla de platser de befinner sig på. Hoppas att de inte låter livets trista vardag ta för mycket av deras tid utan att de kan fånga dagen ändå. Se skönheten i det lilla. Leta efter den.”

Hon fortsätter:

”För vi har en stund på jorden och allt detta blev möjligt för att vi kom ner från stjärnorna och föll i havet. Och hur vi vandrade upp från havet och tände eldar på stränderna , vandrade över kontinenter och seglade över oceaner. Men så skapade världar och började slåss om gränser. När blev människan allt det onda hon är istället för allt det vackra hon är en del av här på jorden?”,
skriver Malin.

Känslosamma låten efter orden om Lasse Berghagen

Vidare avslutar Malin inlägget med att skriva ut texten till Lalehs låt En stund på jorden.

”Jag bestämmer mig för att älska livet. Vara tacksam för allt jag upplevt och fortsätta uppleva ,se naturen och se platser. Lära mig nya saker och umgås med vänner. Min älskade familj. För vi har den här stunden på jorden. Och jag vill vara nära…. jag kramar pappas hand och tänker på raderna i Lalehs låt”.

FOTO: TT

Annons