LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens nya besked om hälsan – efter pappa Lasses kamp

30 jul, 2023 
Malin och Lasse Berghagen
Det var nyligen som Malin Berghagens pappa Lasse Berghagen fick ställa in en spelning på grund av hälsoproblem.
Nu har även Malin talat ut som sin egen hälsa.
”Lite extra hjärtslag”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"Brand logo
Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"

Malin Berghagens 56, pappa Lasse Berghagen, 78, har kämpat med sin hälsa under en längre peroid. Det var nyligen som han blev inlagd på sjukhus på grund av sitt hjärtproblem, efter att ha känt att något avvek från de normala.

Lasse har tidigare pratat öppenhjärtigt om sina hjärtproblem som han 2016 opererades för. Vilket ledde till en tids återhämtning och ett antal inställda spelningar.

– Jag har opererat en klaff i hjärtat. Den har busat i ett par år. Om en klaff inte fungerar, så får du inte tillräcklig syresättning i kroppen. Så det har varit tufft i några år, sa Lasse till Expressen.

Malin Berghagen om oron för pappa Lasse – efter sjukhusvistelsen

I mitten av juli gjorde Lasse Berghagen en ballongsprängning, en behandling som öppnar upp kärlen så att blodet kan passera som det ska. Som ledde till att han tvingades ställa in ett event och en kort tid senare ta en paus.

– Jag tar det lugnt en bra tid framöver. Det får man göra när man börjar närma sig 80, sa han då till Expressen.

Annons

Efter nyheten om Lasses hälsokamp var det flera som oroade sig. En av dem var hans dotter Malin Berghagen som uttalade sig för Aftonbladet om pappans hälsa.

– Han åkte in i lördags då han märkte att något inte var okej. De röntgade honom igår morse och såg att de behövde göra en ballongsprängning där de går in i armen. Så då gjorde de det och sa sedan att han inte behöver komma tillbaka mer, så det får vi hoppas, sa Malin då till tidningen.

Malin Berghagens nya besked om hälsan – efter pappa Lasses kamp

Inte kort efter pappa Lasses hälsobesked kan nu Malin komma med ett besked om sin egna hälsa. Det är på Instagram som hon berättar att hon har gjort en slags hälsokontroll (frekvens analys). Hon skriver att hon var extra nyfiken denna gång.

”Jag var lite extra nyfiken denna gång för jag mår väldigt bra just nu förutom lite vanlig ångest och lite extra hjärtslag ibland. Hur det gick? Allt på bloggen idag. Men jag kan säga att jag fick skäll av Sabine gällande konditionsträningen, och högintensivs träning är det TRÅKIGASTE jag vet.”

Annons

På bloggen skriver Malin att hennes bindväv känns lite tajt och att hon alltid har brist på B-vitamin något som förmodligen är genetiskt.

Men annars så känner jag att jag mår bättre än vad jag gjort på länge.”, skriver Malin.

Malins tester visade jätte bra resultat och hennes grundfysik är på topp.

”Men precis som jag anade… blodet har lite problem att flyta fritt som det vill och det beror på att jag är USEL på konditionsträning. Och när jag har brist på selen, zink och B- vitamin så trasslar det ihop sig lite på hjärt och cirkulations fronten.”
, skriver hon på bloggen.

FOTO: TT

Annons