LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagen bekräftar kärlekslyckan med fästmannen Martin

23 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Malin Berghagen har stått i rampljuset sedan födseln.
Nu visar hon upp sin stora kärlekslycka med fästmannen Martin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sylvassa piken från Min mamma, din pappa-deltagarenBrand logo
Sylvassa piken från Min mamma, din pappa-deltagaren

Malin Berghagen, 56, är ett namn de flesta känner till. Hon föddes rakt in i rampljuset med två föräldrar som är några av Sveriges mest folkkära artister, Barbro "Lill-Babs" Svenssons och Lasse Berghagen.

Malin själv är skådespelerska och yogainstruktör. Men idag ligger hennes största fokus på välmående, och hon är minst sagt i kontakt med sin spirituella sida.

Malins kärleksliv har stått i fokus genom alla år och hon har tidigare varit gift med dansaren Dag Taylor, som hon fick två barn med. Efter att paret gick skilda vägar gifte hon sig med sångaren Tommy Nilsson som hon fick ytterligare två barn med.

Malin Berghagens kärlekslycka

Efter att Malin och Tommy gick skilda vägar har hon varit ganska tyst om sitt kärleksliv. Men på hennes blogg har hon vid flera tillfällen nämnt namnet Martin. Det visar sig att Malin och Martin har varit ett par i fem år, men att de valt att inte vara så offentliga med sin relation.

Annons

Paret träffades på en middag i april 2018. En tid som inte var speciellt lätt för Malin då hon sörjde sin mammas, Lill-Babs, bortgång. Hennes fokus låg på allt annat än att hitta kärleken – men så dök han upp, Martin.

– Han var supercharmig, trygg och vältränad. Det var väldigt olikt mig, som annars grubblar och går långsamt fram, men jag tänkte inte så himla mycket denna gång utan bara kastade mig ut, har Malin tidigare berättat för Allas.

Bara ett år att de träffades så förlovade de sig och sedan flyttade de ihop. Ett beslut som paret såg på med skräckblandad förtjusning:

"Det är spännande och ljuvligt men också läskigt. Två vuxna medelålders människor som ska flytta ihop fyra år efter att de träffades. Hahaha trodde jag var färdig med nya stora steg i livet men så var det alltså inte." Skrev hon på sin blogg då.

Malin Berghagen visar upp fästmannen Martin

Nu visar Malin upp sin kärlek på Instagram och passar på att hylla fästmannen. Det har nämligen gått fem år sedan de träffades för första gången och det ska givetvis uppmärksammas.

"För fem år sedan kysste han mig för första gången och det var här på Mallorca. Han som valde mig och fortfarande gör det varje dag om och om igen. Min jeans kille. Fyra år sedan han friade här på Mallorca. Tack älskling", skriver Malin på Instagram

FOTO: TT

Annons