LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagen om förändrade relationen med systern Maria

06 okt, 2023 
lasse berghagen med döttrar
Det har varit tufft för Lasse Berghagens nära och kära den senaste tiden – då han legat nedsövd under en längre tid.
Nu talar dottern Malin Berghagen ut om situationen och hon berättar hur relationen till hennes halvsyster Maria förändrats mitt i allt det hemska.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Det var i början av september som Lasse Berghagen, 78, gjorde en hjärtoperation som ledde till komplikationer. Efter det fick han ligga nedsövd på sjukhuset för att organen skulle återhämta sig genom vila.

För drygt två veckor sedan berättade dottern Malin Berghagen att hennes pappa vaknat efter nedsövningen. Hon skrev då hur hon ringt till sjukhuset varje dag för att hennes pappa skulle höra hennes röst – då hon var utomlands och inte kunde vara på plats.

”Varje dag tar de (sjukvårdspersonalen reds anm) telefonen till hans öra och jag har stått ute i havet och pratat alla minnen han och jag haft här tillsammans med Eva och Maria. Han har hört vågorna, jag har beskrivit dofterna och han har reagerat med närvaro och tacksamhet”, skriver Malin på sin blogg och fortsätter:

Annons

”Varje dag har de omkring honom glädjande berättat hur vårt samtal och mina beskrivande ord fått honom att lysa upp för att sedan somna igen. Orden ”ring i morgon igen Malin för det är verkligen bra för honom” får mig alltid berörd”.

Lasse Berghagen.

Malin om relationen till sin syster – blev starkare under tuffa tiden

Nu har Malin knapprat på tangentbordet igen och publicerat ett nytt blogginlägg.I det senaste inlägget står det hur alla i familjen stöttat varandra under den tuffa tiden då Lasse varit dålig samt legat nedsövd. Malin berättar att hon framför allt haft mycket kontakt med tio år yngre halvsystern Maria Berghagen Enander, 47.

”Jag och lillasyster Maria som inte vuxit upp med varandra som jag och Kristin har pratat med varandra flera gånger om dagen och verkligen visat för varandra att även om vi lever separata liv så är vi hundra procent vid varandras sida”, skriver hon på sin blogg.

Även Lasses fru Eva Berghagen har varit ett viktigt stöd för Malin.

”Nu när pappa vårdas på iva och vårt liv vändes upp och ner har vi två, tillsammans med pappas fru Eva (Marias mamma), varit ett fantastiskt team”, skriver hon.

Annons