LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens gripande ord om pappa Lasse: ”När livet är skört...”

01 okt, 2023 
Malin Berghagen
Lasse Berghagen vaknade nyligen efter att ha legat nedsövd i nästan två veckor.
Efter den kämpiga tiden delar Malin Berghagen nu med sig av barndomsminnen med familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Det var i början av september som Lasse Berghagen, 78, gjorde en operation på en hjärtklaff som ledde till komplikationer. Efter det fick han ligga nedsövd på sjukhuset för att organen skulle återhämta sig genom vila.

Sedan dess har han vårdats på intensiven, men nyligen kunde dottern Malin Berghagen, 57, bekräfta att han är vaken igen.

Det har varit en kämpig tid för familjen Berghagen, något som gjort att Malin nu på sin blogg valt att dela med sig av fina barndomsminnen.

Malin Berghagen om familjen Berghagen: ”Traditioner”

På bloggen visar Malin upp flera svartvita bilder på sin familj och från hennes barndom.

”Mina två älskade fastrar Libban och Eva som alltid gjorde sitt yttersta för att jag skulle få vara en del av familjen Berghagens traditioner. Pappa var ju så ung när han fick mig.”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”De kom till vårt hus i Helenelund och gick ut med mig när båda mina föräldrar var iväg på turné eller föreställningar. Jag har insett att de som skapade avtryck i mitt sätt att vara på pappas sida var faster Eva och faster Libban. Pappas två äldre systrar.”

Därefter följer en bild på hennes farfar, Nils Berghagen, som är Lasses pappa.

”Farfar, sk professor Berghagen och farmor var filmjölk med knäckebröd och lingonsylt, bastubad och fiske vid lilla sjön i Svärdsjö. Mycket kramar och fina samtal.”

Malin Berghagen om barndomen med Lasse Berghagen: ”Minnen med min pappa”

Malin förklarar att hon i tuffa tider försöker tänka på härliga minnen istället.

”Jag är mer en Berghagen när det gäller kultur, konstböcker litteratur. Och mer Svensson när det gäller öppet hus med vänner och familj alltid välkomna. När livet är skört bär vi våra minnen lite extra högt. Vi tänker på stunder och glädjeämnen som präglat oss.”, skriver hon och fortsätter:

”Varje dag på Rhodos gav mig minnen med min pappa. Nu när jag sitter här med bilderna som Monica gett mig från tiden när jag var liten så tänker jag också på allt som hon, mamma och mormor präglat mig med.”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons