LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen och pojkvännens pengabråk – inte överens

06 mar, 2024 
Maria Broberg
Malin Berghagen och hennes Martin har varit ett par sedan 2018.
Nu talar hon ut om ett dilemma hon upplever med sambon.
”Husets ekonom säger nej”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"Brand logo
Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"

Malin Berghagen, 57, är dotter till de bortgångna legendarerna Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagen. Malin är även halvsyster med Monica Svensson och Kristin Kaspersen, 54, på Lill-Babs sida. Och Maria Berghagen på pappa Lasses sida.

Malin träffade sin nuvarande sambo Martin Charlton 2018, och på sin blogg delar Malin med sig av deras vardag och dilemman som de stöter på i livet.

Malin Berghagens problem med rörmokaren – därför dyker de inte upp

I ett inlägg på bloggen skriver Malin att det inte alltid är så lätt att få en rörmokare att komma när man behöver dem.

”För om jag inte ringer och berättar att jag behöver dom trots att vattnet varit avstängt i flera dar medan snickare varit i farten så kommer dom inte.”, skriver hon på bloggen.

Hon fortsätter och tipsar om att det borde finnas en app som hjälper till med problemet. Malin föreslår även att rörmokare borde gå en kurs eller terapi för att lära sig att säga nej till kunder som gråter eller är arga.

Annons

Men nu har Malin hittat en person som hjälper henne och Martin med huset i Järvsö. Enligt Malin gör denna person det yttersta för att göra henne nöjd och hon vill gärna tacka för hjälpen – något som Martin inte helt håller med om.

Malin Berghagens pengabråk med sambon – därför är de oense: ”Kommer kosta skjortan”

Malin fortsätter att berätta att rörmokaren kommit till dem på hans lediga förmiddag och att han jobbar hårt för att Malin och Martin ska kunna använda sitt kök – vilket de inte kunnat göra på hela tre månader.

”Idag är han här på förmiddagen som egentligen är hans lediga förmiddag. Och han har även med sig en kollega från Huddinge som flyttat till Järvsö. De vet att de måste bli klara innan 11 för då ska de på inventering på företaget och de vet också att de måste vara extremt försiktiga med den nya bänkskivan som är limmad igår. De gör verkligen allt för att vi, efter 3 månader utan kök, äntligen ska få använda det.”

Annons

Denna kraftansträngning gläder Malin och hon vill gärna slå på den stora trumman och tacka rörmokarna för hjälpen med Champagne. Men Martin tycker att de ska hålla i pengarna.

”Min älskling räknar kronor och jag står mest och är rörd för att de ställer upp. Hahaha! Jag vill ge dom Champagne för att de är så snälla. Husets ekonom säger nej till skumpa för det kommer kosta skjortan i alla fall. Men… det går ju liksom till företaget och deras chefer tänker jag… och det är ju ändå fredag.”

FOTO: Jari Kantola/TT, Karin Törnblom/TT

Annons