Därför ersätts Malena Ernman av Mariette i Bingolottos Nyårsbingo

Malena Ernman

Malena Ernman skulle ha uppträtt under Bingolottos Nyårsbingo.
Men nu hoppar hon av – två dagar innan den stora dagen.

Operasångerskan Malena Ernman skulle medverkat i Bingolottos storslagna Nyårsbingo. Men på grund av förkylning tvingas hon nu hoppa av, det skriver Aftonbladet.

– Man vill inte ta några risker, vill inte sitta och hosta på tåget. Hade sett fram emot detta så mycket, speciellt att få sjunga med Casper.

– Man är också rädd om de få jobb man får så klart. Hoppas på ett bättre år för oss alla, säger artisten i ett uttalande enligt tidningen.

LÄS MER: Martin Stenmarcks avslöjande om äktenskapet

Malena ersätts av Mariette

Istället för Malena kommer artisten Mariette att hoppa in som ersättare.

– Vi är oerhört glada att Mariette kan hoppa in med så kort varsel. Hon är en uppskattad artist bland våra tittare, säger John Safarian, pressansvarig för programmet till Aftonbladet.

Framgångsrika döttrarna

Operasångerskan och maken Svante Thunberg har fått se sin dotter Greta Thunberg bli känd för hela världen. Hennes engagemang för klimatet har fått världen att häpna och hon har under de senaste åren nått stor framgång med sin kamp för klimatet.

Parets yngsta dotter, Beata Ernman Thunberg är idag 16 år och hon har ärvt sin mammas sångtalang.

Malena har tidigare berättat om sina döttrar i Renées brygga.

– Vi sätter barnen först. Förhållandet kommer sen. Det ordnar sig. Vi älskar varandra. Det är de här åren. Tonåren för alla barn är fruktansvärt jobbiga, sa hon i programmet.

Stolt över sin familj

Programledaren Renée Nyberg påpekade i programmet att Malenas barn är mycket begåvade – vilket sångerskan svarde stolt på.

– Stolt och glad att de har hittat varsin väg. Olika också. Det är viktigt att man hittat varsin väg att gå. Det är inte alla som hittar det så tidigt, sa Malena i programmet.

Bingolottos Nyårsbingo sänds 31 december i TV4 från 20.00 under hela kvällen.

LÄS OCKSÅ: Här är några utav Hollywoods mest otrevligaste kändisar

LÄS OCKSÅ: Megan Fox ilska efter ex-maken Brian Austin Greens bild på sonen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Amir Nabizadeh/TT