LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödins dotter flyttar från Sverige – nu berättar hon om avskedet

28 apr, 2023 
Agneta Sjödin och dottern Maja
Agneta Sjödins dotter Maja Kristina Strömstedt flyttar nu från Sverige.
Nu talar Agneta ut om det känslosamma avskedet.
”Jag är så stolt över henne”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Södergrens skräckskada i Fångarna på fortet – tvingas avbrytaBrand logo
Anders Södergrens skräckskada i Fångarna på fortet – tvingas avbryta

Programledaren och TV4-profilen Agneta Sjödin, 55, har tillsammans med ex-partnern Niklas Strömstedt dottern Maja Kristina Strömstedt, 25. Maja har vi tidigare fått se medverka i bland annat Nyhetsmorgon, mamma Agnetas Fångarna på fortet och Lotta på Liseberg.

Hon har dessutom en lång karriär inom musiken som hon under flera år har satsat på under artistnamnet Maja-Kristina.

Nu är det dags för nästa steg inom karriären, och det innefattar att flytta till USA!

Agneta Sjödin om avskedet med dottern Maja Kristina Strömstedt

Det är på Instagram som Agneta själv går ut med avslöjandet om att dottern nu lämnar på heltid. Med känslosamma ord delar hon en bild på sig själv och dottern från Arlanda.

”Här går flyttlasset till Los Angeles. Resväskor och instrument. Nu flyger hon iväg min älskade lilla tjej mot nya mål, drömmar och äventyr.”, skriver Agneta på Instagram och fortsätter:

”Jag är så stolt över henne - över hennes mod och driv! Över den människa hon är med så mycket värme, kärlek och klokskap. Aldrig sviker hon sig själv och det som känns sant och rätt för henne. Så nu står vi här och tar farväl, men jag vet att vi ses snart igen”

Annons

Maja Kristina Strömstedt om flytten till Los Angeles

Men det är faktiskt inte första gången som Maja packar väskorna och flyttar till USA. Det har länge varit en dröm att ta sig till Los Angeles, och när Hänt pratade med henne i fjolår kunde hon bekräfta att drömmen var i rullning.

– Jag håller på med visumansökan just nu men det tar lite tid. Jag trivs i Los Angeles och planerar att flytta dit på heltid. Men just nu kommer jag att pendla fram och tillbaka, sa Maja då.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

Annons