Maja Nilsson Lindelöf för Gina Tricot – se nya kollektionen

Maja Nilsson Lindelöf i solglasögon och vita kläder
Fjolårets sommarkampanj tillsammans med Bianca Ingrosso i Portofino blev en succé och nu kommer det en ny sommarkollektion – Summer staycation, men på ett lite annorlunda vis. Maja Nilsson Lindelöf frontar kampanjen i ett nytt samarbete med Gina Tricot.
Annons

Situationen med Corona har gjort att många har fått planera om sina liv och fram för allt sina sommarplaner. Gina Tricot (reklamlänk via Apprl) har i samband med sin lansering av sommarkollektionen låtit sex av nordens bästa innehållsskapare och profiler producera eget material i sin hemmamiljö.

Annons

Detta i en extra aktuell sommarkampanj med konceptet Summer Staycation” (reklamlänk via Apprl) .

Nu kan modekedjan äntligen avslöja att profilerna som frontar årets sommarkampanj är: Maja Nilsson Lindelöf, Matilda Djerf, Vanessa Moe, Emma Ellingsen, Tina Maria Hansen och Anna Ericsson. Tillsammans förenar de Gina Tricots kreativa uttryck och är delaktiga i framtagande av allt kampanjmaterial.

–Gina Tricots ambition har alltid varit att finnas nära sin målgrupp, vilket visat sig vara en framgångsstrategi. Sommaren 2020 kommer att bli annorlunda för oss flesta. I år låter vi därför sex av nordens bästa innehållskapare och profiler producera kampanjmaterialet själva, i sin egen hemmamiljö där de alla har ett finger med i spelet kring alltifrån styling till kreativt utförande. Detta är en tidsenlig och helt nytänkande sommarkampanj, säger Karin Westas Norlander, Brand and Marketing Director på Gina Tricot.

Annons

I fjolårets sommarkampanj fick ni följa TV-stjärnan, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, med sina vänner Lovisa Worge och Josefine Caarle utforska den Italienska semesterpärlan, Portofino på Amalfikusten. Kampanjen blev en riktig succé och sålde slut snabbt.

Gina Tricots sommarkampanj består av två olika kollektioner. Den ena innehållande trendiga nyckelplagg för sommargarderoben och den andra med härliga bohemiska inslag.

Maja Nilsson Lindelöf är tillsammans med fotbollsproffset Victor Lindelöf. 2018 gifte sig paret och 2019 föddes deras son Ted Louie. Tillsammans bor den lilla familjen i Manchester där Victor spelar i Manchester United.

Här berättar Maja om hur hennes sommar kommer att se ut.

Hur kommer du att spendera din sommar?
– Jag vet inte riktigt! Vi får se om vi kommer att spendera sommaren i Sverige eller i vårt hus i Storbritannien. Förhoppningsvis kan vi vara med familj och vänner i Sverige, men om inte, så tror jag att det kan bli kul att se hur somrarna är i Manchester.

Annons

Vilka är dina bästa tips för en semester hemma?
– Städa upp ditt hem, klä upp dig och laga ett nytt recept till middag. Jag tänder alltid många ljus och staller på middagsbordet tillsammans med fina servetter och blommor. Och spelar musik!

Hur kan man få ut så mycket som möjligt av semestern fast man är hemma?
– Jag tror den här sommaren handlar om att återhämta sig. Gå offline och gör exakt vad du vill den dagen. Jag tror att det är väldigt viktigt att man accepterar hur situationen är och att man bara njuter av tiden. Jag ser fram emot att ta långa promenader, organisera huset, läsa böcker och laga massor av mat. Mina somrar är ofta hektiska och det är mycket resande, så det ska faktiskt bli skönt att stanna hemma i år.

Din favorithobby hemma under denna tid?
– Vi har alltid ett pussel på vårt bord. Förutom det så bakar – och lagar jag mycket mat. Om jag har en kväll för mig själv så låser jag in mig i badrummet och har hemmaspa.

Sneakpeak på kollektionen:

Maja Lindelöf i solglasögon

Maja Lindelöf i vitt randigt set. Här kan du köpa det (reklamlänk via Apprl) .

Annons

Maja Lindelöf i svart topp

Maja i en svart topp med vita detaljer. Här kan du köpa den (reklamlänk via Apprl) .

solglasögon och halsband o olika metaller och färger

Beiga espadrillos

Annons

Tjej med vit topp som dricker från en mugg

Kvinna i ljus solhatt

Stråhatt i beige färg

Annons

Kvinna i klänning med blommor

Gina Tricots sommarkampanj lanseras 21:a Maj 2020. Produkterna kommer att finnas i utvalda butiker och online på ginatricot.com.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…