Magnus Ugglas enorma utseendeförändring – bilden får tittarna att reagera starkt

24 aug, 2022 
Magnus Uggla.
Magnus Ugglas har alltid haft sina karaktäristiska långa lockar.
Men nu har han beslutat sig för att ändra sin klassiska look.
På Instagram chockar han nu följarna med en ny stil.
Annons
Olle Jönssons kamp under inspelningarna av Så mycket bättre: "Jobbigt"
Olle Jönssons kamp under inspelningarna av Så mycket bättre: "Jobbigt"

Magnus Uggla, 68, har varit en av Sveriges största artister i decennier. Med låtar som Kung för en dag och Dansa aldrig nykter har han blivit något utav en festikon.

Genom hela karriären har artisten haft nästintill samma igenkännliga look. Det långa och lockiga håret som så många identifierar honom i... men nu har Magnus gjort en utseendeförändring som lämnar hans följare i chock.

Lollo Ugglas ärliga ord om åldersnojan

Men Magnus är inte bara musiker. Sedan en tid tillbaka så är han även poddare. Han driver Uggla & Ugglas podcast med dottern Agnes Uggla, 32.

Under ett tillfälle i poddens historia, var Magnus frånvarande, vilket resulterade i att hans fru, Lollo Uggla, 60, hoppade in i avsnittet. Då berättade Lollo om hennes åldersnoja inför den stundande 60-årsdagen.

Annons

– Jag fyller ju jämt här snart, det får man ändå säga. Jag blir en gammal människa Agnes... Jag blir en gammal människa. Det är förenat med stress det också, sade Lollo och fortsatte:

– Nu blir jag ju gammal på pappret. ”En kvinna i 60-årsåldern”. Och jag tycker ju att jag fortfarande är 35 år, och det är det som är så plågsamt. Att alltså i huvudet, mentalt och i hjärtat så har det ju inte hänt så jättemycket sedan jag var 35.

Kanske delar maken Magnus samma stress kring åldrande? Var det kanske det som föranledde den stora utseendeförändringen?

Magnus Ugglas plötsliga utseendeförändring

Den 19 augusti har Magnus namnsdag. För att fira dagen beslutade Uggla sig för att klippa håret kort för första gången på länge, om inte någonsin!

Annons

Med anledning av min namnsdag har jag klippt mig!! Snyggt va?”, skriver han på Instagram, där han delar med sig av den första bilden på den nya looken.

I kommentarsfältet hyllas artisten av följarna, som dels gratulerar honom på namnsdagen och dels ger honom med komplimanger för den nya looken.

Grattis på namnsdagen. Snygg i håret som vanligt”, skriver en följare.

Ett så vackert ansikte ska inte döljas med hår, skål och ha en trevlig helg”, skriver en annan.

Alltid en trendsättare. Kung Magnus har namnsdag på min födelsedag, så grattis till oss”, skriver en tredje.

Det var även fler kändisar som hyllade Magnus nya frisyr. Bland annat Miss Li, 40, Petter, 48, och Dr Alban, 64.

Se bilden här:

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jan Fleischmann / TT

Annons